Naklejki klubowe - Zapisy !!!

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
typ-r
#Civic4g Member

Post autor: typ-r »

Panowie chcąc niechcąc musze przyznać, że naklejeczki (wykonanie i jakosc gitarka) ale jeśli chodzi o wew. to na szybie to raczej lipnie sie prezentuje ponieważ naklejenie ich idealnie żeby sie nie żucały w oczy jest wręcz nie wykonalne mimo zastosowania specjalnego przyżądu do naklejania!!
P.S nie chciałem nikogo urazić bo same w sobie są gitarka tylko to tłos przexroczyste szpeci wygląd na szybie!!
Pozdro!!
Na 1/4 ET 16,3 Stalowa Wola
Passion for excelenc
MichałO
#Civic4g Member

Post autor: MichałO »

Przepraszam typ-r ja zrobiłem akcje typu przykleiłem białą na czarną (wewnętrzne) tak ze z zewnątrz wygląda jak by był cień i powycinałem mniej wiecej litery przykleiłem i niewygląda najgorzej troszke zabawy było ale wydaje mi się że zabawa jest ze wszystkim jeśli chodzi o nasze hondy 30 min z nożyczkami+dobry pomysł mi sie całkiem podoba jak wyszło zrobiłem niestety tylko na prawą tylną szybe jakoś się niemogę zmobolizować żeby zrobić na lewą ale napewno któregoś pięknego wolnego dnia to ogarne ten klej jest chujowy tak mi sie wydaje moze za słabo rozcieńczony nieznam się na tym ale cena jest przystępna robiliśmy to po kosztach. W każdym bądz razie przepraszam i obiecuję że jeśli będą pomysły na nowe wlepki to zostaną zrobione n ploterze bedzie podobno minimalnie drożej ale po przyklejeniu bedzie efekt jak civic klub.pl pozdrawiam wszystkich :/ :padam:
...
Awatar użytkownika
pingwin
#Civic4g Member

Post autor: pingwin »

pingwin / 2szt./ wew
pingwin / 2szt./ zew
Awatar użytkownika
typ-r
#Civic4g Member

Post autor: typ-r »

Fajniutkie naklejeczki były takie centralniue na ploterze wyciete jak były na pierwszym zlocie 4g, ja żalu zadnego nie mam poprostu są jakie są i ze wszystkiego da isę coś zrobić!!
Na 1/4 ET 16,3 Stalowa Wola
Passion for excelenc
grajos
#Civic4g Member

Post autor: grajos »

Cos juz wiadomo o tej drugiej edycji naklejek? Bo zapisalem sie,wplacilem kasiorke i ani mnie nie ma na liscie ani nic. Czyzby jeszcze nie doszla kasiora? :/
Awatar użytkownika
ZlewiK
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: ZlewiK »

grajos, w niedziele wraca dzida podobno. Sprawdzi konto i chłopaki wyślą wszystkim lepy. Pozdro.
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board
Obrazek
grajos
#Civic4g Member

A no chyba ze tak :) No to dalej bede sobie czekal. ;)
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

Wróciłem.

Jutro się rozpisze bardziej, narazie uspokajam, update zrobie jutro, kaske mam od paru osób, ale dzisiaj nie mam siły.

:)
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

Ołkej, doszedłem do siebie, piszę.

Wyjechałem 21 kwietnia z samego rana, wróciłem dopiero 13 maja. Urlop, w sumie należał mi się. :P Podczas mojej nieobecności całość nadzorowałem na łączech GSM, nie miałem dostępu do netu. Byłem kilka razy dziennie na łączach z MichałemO.

Pierwsza rozmowa po wykonaniu naklejek - są super, przez przypadek zrobili ich sporo więcej (na oko ze 300), więc dla nas dobrze, nie będzie problemu pobrać pojedyńczych sztuk. Koperty, znaczki, adresy, sprint na poczte.

Drugi telefon z meldunkiem, ze całość poszła w Polske, wszystko się zgadza, nic nie zabrakło.

Dzień się kończył - telefon numer 3. Nie było dobrych wiadomości, jak już wiemy krzak - napisy czarne. dyplomatycznie uspokoiłem zioma bo to nie było jego wina, powiedziałem mu żeby odkręcał wszystko na nasz koszt jeśli chodzi o wysyłke, jechał z samego rana do firmy i jeszcze tego samego dnia wysłał. Dało radę, już o 11 MichałO miał dobre naklejki w ręku, poczta, znaczki, adresy, poszło.

Zamęt? Może i tak, ale cóż, robił to człowiek, nie komputer. Sam wiem ile zioma kosztowało to całe naklejkowe zamieszanie, ale wybrnął najlepiej jak mógł, 100% szacun.

Tyle jeśli chodzi o zamieszanie.

Wielkie piwsko dla was dla zrozumienie, naprawde mogło to być odebrane dużo, dużo gorzej, udowodniliście, że jesteście ludźmi...

Teraz sprawy bieżące.

Druga tura zapisów na naklejki trwa, numer konta, wszystko aktualne z pierwszego postu.

Pana POKRZYW uprasza się o złożenie regulaminowego zamówienia na naklejki, bo coś tam chciałeś, ale nie do końca wiem co :)

Pana PRZEMAS1 informuję, iż zamówił 2 sztuki naklejek, a uiścił opłatę tylko za jedną + wysyłka, uprasza się o dołożenie 3pln do wyregulowania tego co nieuregulowane.

I Dziękuje darczyńcy, który zwrócił 2,10 za przesyłke, bardzo miło z twojej strony, ale to my popełniliśmy błąd i bierzemy odpowiedzialność na siebie...

Padło pytanie co do jakości naklejek... Ktoś napisał, że mogłyby być takie jak ma ckpl. Niestety, nie mogłyby, ponieważ naklejki ckpl są całe białe wycinane na ploterze z jednej folii, a my mamy czerwone "4g" co wyklucza zastosowanie tamtej techniki, jeśli całość ma być w miare wygodna do naklejenia...

Uf...
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Awatar użytkownika
przemas1
#Civic4g Member

Post autor: przemas1 »

Informuje ze doplata w wysokosci 3 zeta jest juz u was na kacie. soras za pomylke.
grajos
#Civic4g Member

A czy do mnie naklejeczki zostaly wyslane? :wstyd: Bo tak dalej sobie czekam i czekam ;) A widze ze na liscie juz dawno jestem :P
Awatar użytkownika
pingwin
#Civic4g Member

Post autor: pingwin »

uopss a ja zaklepałem 4 i zapomniałem o tym :wstyd:
Jutro wpłace kaskę!
Zablokowany