ciekawe ogłoszenie:)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- Pawel_Siedlce
- #Civic4g Member
Pawel_Siedlce i udar rs
A cofnijcie sie na poprzednia strone tematu 
Zapraszam do opisywania Waszych projektów na najwiekszym forum tuningowym w Polsce!
DOHC dziwko! Projek jest w drodze...
DOHC dziwko! Projek jest w drodze...
- Pawel_Siedlce
- #Civic4g Member
No właśnie była czerwona i w sumie bez jakiegoś miernika to nie będzie wiadomo co może być pod lakierem. Mało kto decyduje się polakierować auto jeżeli nie ma takiej potrzeby (chociaż tacy też są). W dodatku skoro miał tylko ochotę zmienić kolor to czemu nie całościowo? A co do tablic, to zauważcie, że nie ma naklejki na szybie
Po prostu założył tablice od innego auta i tyle
ja bym uważał (tzn. sprawdził dokładniej niż zwykle sprawdzam).
Pozdr
Po prostu założył tablice od innego auta i tyle
ja bym uważał (tzn. sprawdził dokładniej niż zwykle sprawdzam).
Pozdr
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku
Dzwoniłem do tego czerwono - czarnego EE9
Ponoć zawieche i silnik ma ok.
Buda jest cała pomalowana na czarno, tylko jak widać na komore im chyba lakieru nie starczyło.
Nowy stożek, rozpórka, kiera. Ale oryginalne graty ma do niej
Przegób do wymiany
Ale jak zapytałem czemu na zdjęciu jest rok "2005" sciemnił ze mu bateria wtedy padla w aparacie i przestawila czas
Co do tych tablic. To tez mi sie nie podobał. Sciemnial ze nie chcial przyprowadzac na czerwonych , bo miał by problemy ze sprzedażą. Ha ha Niezły kit. Sprowadzaliśmy Passata na czerwonym i bez problemowo zszedł
A jezeli chodzi o te Polskie tablice , to ja też tak robiłem
Zaklada sie Polskie blachy i dajesz 
Ale czy był by na tyle głupi żeby pisał "2 dni w kraju" a rzeczywiście nie wiadomo ile w PL
Ponoć zawieche i silnik ma ok.
Buda jest cała pomalowana na czarno, tylko jak widać na komore im chyba lakieru nie starczyło.
Nowy stożek, rozpórka, kiera. Ale oryginalne graty ma do niej
Przegób do wymiany
Ale jak zapytałem czemu na zdjęciu jest rok "2005" sciemnił ze mu bateria wtedy padla w aparacie i przestawila czas
Co do tych tablic. To tez mi sie nie podobał. Sciemnial ze nie chcial przyprowadzac na czerwonych , bo miał by problemy ze sprzedażą. Ha ha Niezły kit. Sprowadzaliśmy Passata na czerwonym i bez problemowo zszedł
A jezeli chodzi o te Polskie tablice , to ja też tak robiłem
Ale czy był by na tyle głupi żeby pisał "2 dni w kraju" a rzeczywiście nie wiadomo ile w PL
Fiesta Mk3 >>> Civic ED6 >>> Laguna 2.2D >>> Eclipse 1g 4G63 >>> Primera P10 .... Poszukiwane białe, czarne, srebrne, czerwone, barcelona green EE9 ;]
Szukam szukam i znaleźć nie moge
Szukam szukam i znaleźć nie moge
no to juz jest przesada,motyla noga!
http://moto.allegro.pl/item185909320__h ... 180km.html
v-tec 180 KM

v-tec 180 KM
panowie.. ile razy jeszcze ten link sie pojawi na forumgrajos pisze:no to juz jest przesada,motyla noga!![]()
v-tec 180 KM![]()
![]()
co do czarno-czerwonego ee9.. baterie w aparacie jeszcze okej, ale sciemnianie, ze niby gorzej bedzie sprzedac go na "czerwonych" tablicach to juz blad w sztuce klamania handlarza
Napewno za te pieniądze warto się zainteresować i chociażby obejrzeć, ale kokosów nie oczekuje po tym autku..
ta.. tylko uważać na niebieskichMortyr pisze: A jezeli chodzi o te Polskie tablice , to ja też tak robiłemZaklada sie Polskie blachy i dajesz
![]()