yyy a tak z ciekawości zapytam - po cholerę Wam to?
Przecież mamy forum to po co zamiast na nim się wypowiadać mamy sie wypowiadać i poznawać gdzie indziej?
Przez zmniejszymy znaczenie naszego forum - no chyba, że chcecie w ten sposób tylko nakręcić ruch tu na forum, bo inaczej wg mnie to pomysł bez sensu.
Co prawda też jestem zarejestrowany na gronie (zgadnijcie jaka ksywa ) ale nie widzę za bardzo sensu przenoszenia się tam ze sprawami związanymi z c4g. Zresztą zarejestrowałem się tam ale i tak nie korzystam, byłem po prostu ciekawy co się tam dzieje itp, ale nie podoba mi się tam.
Pozdr
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku
sens jest taki:
a) nie musisz szukać na gronie ludzi z forum, których znasz, bo wchodzisz w uczestników grona civic4g.pl i wszystkich widzisz
b) możesz swobodnie gadać na jakieś głupie tematy nie narażając się na bana/warna/whateva za robienie offtopu (owszem, zdarzają się takie przypadki)
c) widzisz facjaty i zainteresowania ludzi z forum
poza tym jeżeli kogoś to nie interesuje to po prostu omija ten temat i tyle.
takie jest moje zdanie.
forum gronowe to porazka. My mamy swoje, ktorego bedziemy pilnowac w opor!!! grona uzywamy po to by poznac facy i conieco poznac zainteresowania itp forumowiczow.