Jak wyslac wiadomosc pw do wielu uzytkownikow ?
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
OK.... Po długiej przerwie odzywam sie znowu....
1. Od dzisiaj 2 administratorem został ZlewiK - mozna pisac zarówno do niego jak i do mnie w sprawach technicznych na forum... Jak by ZlewiK nie dał rady to bedzie mnie meczyc
2. Grupy Wrocław i 3-miasto zostaną dzisiaj stworzone, a osoby które prosza o stworzenie tych grup zostaną za nie odpowiedzialne i zostana im na PW przekazane dalsze instrukcje.
3. Od niedawna grupy moga miec wiecej niz 1 moda który moze dodawac nowe osoby i wysyłac PW masowe do wszystkich członków grupy...
4. Dajcie mi troszkę czasu bo ide zaplic fajke i zaraz biore sie do pracy....
5. Pozdro for ALL !!
1. Od dzisiaj 2 administratorem został ZlewiK - mozna pisac zarówno do niego jak i do mnie w sprawach technicznych na forum... Jak by ZlewiK nie dał rady to bedzie mnie meczyc
2. Grupy Wrocław i 3-miasto zostaną dzisiaj stworzone, a osoby które prosza o stworzenie tych grup zostaną za nie odpowiedzialne i zostana im na PW przekazane dalsze instrukcje.
3. Od niedawna grupy moga miec wiecej niz 1 moda który moze dodawac nowe osoby i wysyłac PW masowe do wszystkich członków grupy...
4. Dajcie mi troszkę czasu bo ide zaplic fajke i zaraz biore sie do pracy....
5. Pozdro for ALL !!
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
- beddom
- #Civic4g Member
- Auto:: ED4
- Silnik:: B16A1
grup jeszcze nie ma (tzn.naszych) Adm zapewniaja ze juz niedlugo powstana 
co do Mod to trzeba wybrac jakos osobe ktore bedzie sie tym zajmowac i wyslac namiary do Adm a oni juz sobie z nim poradza
aktualny wykaz grup jet tutaj: http://www.civic4g.pl/forum/groups
update: Grupy juz sa
Wielkie dzieki Adminom
co do Mod to trzeba wybrac jakos osobe ktore bedzie sie tym zajmowac i wyslac namiary do Adm a oni juz sobie z nim poradza
aktualny wykaz grup jet tutaj: http://www.civic4g.pl/forum/groups
update: Grupy juz sa
Wielkie dzieki Adminom