no LPG!!! -NAKLEJKA-

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
zayonnc
#Civic4g Member

Post autor: zayonnc »

Jak stacja dobra to czemu nie?
Jak Cię ktoś pyta o dobry sklep z częściami to nie odpowiadasz? ;)
Pozdr
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

zayonnc pisze:Jak stacja dobra to czemu nie?
Pozdr
W dzisiejszych czasach nie ma dobrych sklepów z częściami, są dobre części albo sklepy z dobrymi częściami :)
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Awatar użytkownika
R3D3MPTION
#Civic4g Member

Post autor: R3D3MPTION »

Dzida pisze:
zayonnc pisze:Jak stacja dobra to czemu nie?
Pozdr
W dzisiejszych czasach nie ma dobrych sklepów z częściami, są dobre części albo sklepy z dobrymi częściami :)
zgadzam sie w zupelnosci :D

A co do gazu to sam mam instalacje, stety czy niestety, dla mnie stety bo srodki finansowe nie pozwalaja mi utrzymac samochodu, robic w nim zmian, wyżyć do pierwszego i 3/4 razy w miesiacu robic 280 km nie mowiac o jezdzie po Warszawie i taka naklejka ........ zwisa mi :cwaniak:
Awatar użytkownika
udar rs
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: udar rs »

dla mnie to chore bo sam smigam na gazie i nie widze nic z tym ze mam ten posrany gaz tani jest i tyle jak by była zupa (pb98) po 1,89 to biore całe 100 litrów :love: albo wiecej pozdro
LUBISZ TO SUKO!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Wisnia6
#Civic4g Member

Post autor: Wisnia6 »

udar rs pisze:jak by była zupa (pb98) po 1,89 to biore całe 100 litrów :love: albo wiecej pozdro
Na to bym nie liczył. :D
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."

[4g, 4d, 4ever]
Awatar użytkownika
Chbr
#Civic4g Member

Post autor: Chbr »

ale durny temat...
www.TGauto.pl
600-27-41-56
Oficjalny sprzedawca: Ultralite, Buddy Club, Ksport, D2racing.
W ofercie: Koni , Bilstein, EBC, Mak, TSR i wiele innych
!Sprowadzamy wszystkie części na zamówienie!
Awatar użytkownika
first3
#Civic4g Member

Post autor: first3 »

co do LPG - Mój father ma Audi 100 Cygaro 88' jest jedynym właścicielem auta....gaz w tym aucie założył jak byłem jeszcze mały czyli w czasie kiedy auto bylo w doskonalej kondycji tzn ok 130 000 km..........aha wtedy LPG tankowal za 0,90 gr/L teraz ma przejechane ......................375 000 - był 3 lata TAXĄ....to fakt...ale silnik nigdy nie przeszedł remontu , nigdy nie zawiódł....fak że uczczelki nie wytrzymują to norma , ale do dziś pali na dotyk...

CO WAŻNE - kiedy zakładał LPG w audi to gaz jakościowo był zbliżóny do Benzyny - chodzi o oktany....
w dniu dzisiejszym powiedział...ze to już nie to samo i placimy za bardzo słabą jakość podwójnie.....

TEŻ MAM GAZ w HANCE....tankuje tylko..na SHELL....nie tankuje nigdzie indziej...bo reszta prywatnych stacji ma naprawdę dno... CO WAŻNE HANKA zawsze ma w baku V-Powera...tzn odpalam ją zawsze na benzynie.....czyli hanka nigdy nie zapomina o smaku benzyny....:) najbardziej gdy skonczy mi sie LPG...hehe pozdrawiam
Awatar użytkownika
mel7
#Civic4g Member

Post autor: mel7 »

dołączam sie do mojego poprzednika.zawssze odpalam na gazie nic sie nie dzieje.a swoje na paliwie tez pojezdzi...nie raz trafi sie jakis do utemperowania na miescie albo na spotach na gazie nikt przeciez nie jezdzi...:)
Awatar użytkownika
Wisnia6
#Civic4g Member

Post autor: Wisnia6 »

mel7 pisze:dołączam sie do mojego poprzednika.zawssze odpalam na gazie nic sie nie dzieje.a swoje na paliwie tez pojezdzi...nie raz trafi sie jakis do utemperowania na miescie albo na spotach na gazie nikt przeciez nie jezdzi...:)
Niezdrowo jest odpalać na gazie, silnik jak jest zimny, to musi mieć trochę zupy, bo jednak LPG jest zbyt suche, przez dłuższy okres czasu, możesz sobie zniszczyć tak silnik. Na LPG odpalanie jest dozwolone/zalecane powyżej 20oC :)
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."

[4g, 4d, 4ever]
Awatar użytkownika
tfidos
#Civic4g Member

Post autor: tfidos »

wracając do tematu, czekam na zdjęcie furaka z naklejoną naklejką
EJ2: mix D15B7+D16Z6 :)
pituś
#Civic4g Member

Post autor: pituś »

To może zrobimy naklejki " NIE JEżDę NA STALóWKACH" :P Co za ludzie :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota: :idiota:
pituś
Awatar użytkownika
Largo
#Civic4g Member

Post autor: Largo »

Grzehurra pisze:oczywiscie ze strony firmy jest to reklama, ale mysle ze uzytkownicy nie naklejaja jej po to zeby przylansowac firme. raczej pochwalic. a ja pochwalam brak inst gazowej w aucie :] stad naklejka:)

pozdorr

Ciekwe czy bys gazu nie zamontował jakbys miał jaies Audi 100 V6 palącą w miesce 20 litrów i niemiał bys takiej opcji zeby ja spzredac a dajmy na to ze codziennie bys robił 200km ;]

Jak dla mnie to ta naklejka to bzdura - to tak jakbym u siebie wlepił naklejke typu nie podcieram sie papierem z promocji :D

PZDR
Obrazek
Ostatnio zmieniony 2007-02-20, 15:32 przez Largo, łącznie zmieniany 3 razy.
Jesteś szybki ???? - Wydaje Ci sie :]
Zablokowany