Nowa wyszukiwarka na forum .....

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
zayonnc
#Civic4g Member

Post autor: zayonnc »

A ja mam cały czas tak jak bym miał wszystkie posty przeczytane :zdegustowany:
Nie zaznacza mi nowych postów - ale jak wchodzę w temat to odsyła do ostatniego przeczytanego...Nic nie kumam :niepewny:
Pozdr
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku
Awatar użytkownika
DODi
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: DODi »

Masz cos nie tak z ustawieniami firefoxa. U mnie bangla wszystko ok na IE7, Operze i na FF na którym pracuje na codzien. Po zalogowaniu jako Robocik tez jest wszystko ok pod wszystkimi przeglądarkami.

Qjawa - ta opcja jest do Beer MOda ale jeszcze nie działa prawidłowo - bedzie to wyswietlac szczegóły kto dał piwo za dany post - działac bedzie na dniach....

Pozdro
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
Awatar użytkownika
Qjawa
#Civic4g Member

Post autor: Qjawa »

Dzięki Dodi za info. A mam jeszcze jedno pytanie. Już dawno chciałem sie zapytać ale jakoś ... chodzi mi o piwa właśnie. Prawie wszyscy użytkownicy forum mają Obrazek ikonkę a ja nie. Trzeba mieć ile tam postów napisanych czy jak? Nikt nie może postawić mi piwa jak nie mam tego. Dobrze kumam? Czy może gdzieś coś przeoczyłem w profilu moim?

Edit
Ale zonk. Właśnie wpadłem na pomysł żeby się wylogować i się okazało, że ikona Obrazek pojawiła się pod moim postem. Dobrze już kumam o co loto i dlaczego jej nie widziałem. :wstyd: :wstyd: :wstyd:
W pracy w Niemczech!!! W Polsce co 2 tygodnie :( :( :( A Hania odpoczywa!

Obrazek
Awatar użytkownika
ZlewiK
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: ZlewiK »

Qjawa, ikonki nie widzisz byś nie mógł sam sobie piwa postawić :hyhy: :D
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board
Obrazek
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

Qjawa pisze:A możecie mi powiedzieć co to jest i do zcego służy:??

[url=http://www.civic4g.pl/forum/imgshack/_t/t_0004525.jpg]Obrazek[/url]

Pojawia się u mnie pod niektórymi postami i jak klikam w ten napis to praktycznie nic się nie dzieje. O co kaman??
U mnie też nie działa, ale to pojawia się pod postem kogoś, kto dostał piwo właśnie za ten post.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Awatar użytkownika
ZlewiK
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: ZlewiK »

Dzida czytaj co się pisze !!!
DODi pisze:ta opcja jest do Beer MOda ale jeszcze nie działa prawidłowo - bedzie to wyswietlac szczegóły kto dał piwo za dany post - działac bedzie na dniach....
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board
Obrazek
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

ZlewiK pisze:Dzida czytaj co się pisze !!!
DODi pisze:ta opcja jest do Beer MOda ale jeszcze nie działa prawidłowo - bedzie to wyswietlac szczegóły kto dał piwo za dany post - działac bedzie na dniach....
Hehe.

Pamiętacie co było wcześniej? Jeśli chciałem odpowiedzieć na -wszej stronie tematu który tych stron ma więcej pokazywała sie informacja, że temat ma x stron, "czy chcesz odpowiedzieć".

Teraz tego nie ma, dlatego mój post wyrwany z kontekstu :)
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Awatar użytkownika
zayonnc
#Civic4g Member

DODi tylko, że nic nie zmieniałem w FF a wcześniej było ok :/
Pozdr
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku
Awatar użytkownika
DODi
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: DODi »

Dzida, ty masz wiecznie jakies problemy zioom - odpowiedz na to pytanie jest na tej stronie - czytaj uważnie wszystko - opcja działa mi pod FF wiec nie wiem co jest grane ale sprawdze to zioom...

zayonnc, hmm, bycmoze po zmianie wyszukiwarki cos jest nie tak z niektórymi ustawieniami w FF. Spróbuj wywalic wszystkie cookie odnosnie civic4g.pl. Bardzo cie przepraszam za problemy ale jedyne co moge to pomóc ci jakos naprawic to. Wiesz - u wiekszosci ludzi jest juz chyba wszystko ok, a przynajmniej ostatnio nikt nic nie pisze...
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Fałszywy alarm :padam: :/ :(
Awatar użytkownika
zayonnc
#Civic4g Member

DODi nie wiem jak ale już jest ok :hyhy:
Może miałem jakieś chwilowe problemy z forum/ff...
Pozdrawiam

P.S. Ale nic nie robiłem samo się naprawiło :rotfl:
Awatar użytkownika
robson
#Civic4g Member

Post autor: robson »

Ja mialem to samo z tymi nowymi tematami ale juz mam wszystko dobrze zrobilem tak ze sie wylogowalem nastepnie programem CClaner wyczyscilem cookiesy i reszte smieci, zalogowalem sie ponownie i wszystko wrocilo do normy. :)
Lepiej siedzieć cicho i wyglądać jak idiota, niż sie odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.
ODPOWIEDZ