Nowa wyszukiwarka na forum .....
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Samoczytające się posty
Wchodzę na główną stronę forum i widzę, że przybyło trochę do czytania po czym klikam na dział, który mnie interesuje i wszystkie posty przeczytane. WTF? Ktoś wie o co biega? Inne strony śmigają normalnie tylko z tą coś nie trybi.
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
a ja mam jeszcze takie pytanie....
wrocilem z pracy i chcialem sobie przejzec ShoutBoxa- co mnie ominelo przez caly dzien..
ciezko jest to wszystko przeczytac bo co chwile sie odswieza i zjezdza na dol. i znowu trzeba szukac. denerwujace.
da sie z tym cos zrobic?
wrocilem z pracy i chcialem sobie przejzec ShoutBoxa- co mnie ominelo przez caly dzien..
ciezko jest to wszystko przeczytac bo co chwile sie odswieza i zjezdza na dol. i znowu trzeba szukac. denerwujace.
da sie z tym cos zrobic?
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Kliknij na napis "shoutbox" na szałtboksieHIO pisze:a ja mam jeszcze takie pytanie....
da sie z tym cos zrobic?
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
tego triku nie znalemDzida pisze:Kliknij na napis "shoutbox" na szałtboksieHIO pisze:a ja mam jeszcze takie pytanie....
da sie z tym cos zrobic?
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
sailence, niemozliwe - sprawdzałem statystyki pierwszysch 15 osób i wszystko jest tak samo jak było. NIemozliwe raczej by jednej osobie cos znikneło, ale jesli tak mówisz to pewnie wkrótce bedziesz miał 2 
HIO, tak jak napisał dzida, jednak i wtedy szołbox sie odswieza niestety wiec jakotakiego triku nie ma zeby sie nie odswiezał... Ale mozna skrócic lekko czas odswiezania...
HIO, tak jak napisał dzida, jednak i wtedy szołbox sie odswieza niestety wiec jakotakiego triku nie ma zeby sie nie odswiezał... Ale mozna skrócic lekko czas odswiezania...
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
no wlasnie to zauwazylem ze sie odswierza... ciezko przejrzec z calego dnia rozmowyDODi pisze:
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Na IE7 wszystko działa jak trzeba, przenosi do ostatniego nieprzeczytanego postu.
FF shit, to moja opinia i nielegalne jest jej komentowanie.
Zastrzeżeń technicznych do nowego engine;u brak.
DODi - zwracam honor, to lis dawał dupy.

FF shit, to moja opinia i nielegalne jest jej komentowanie.
Zastrzeżeń technicznych do nowego engine;u brak.
DODi - zwracam honor, to lis dawał dupy.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Dzida, U mnie na FF wszystko chodzi bez zastrzezen, bardzo mozliwe ze miałes cos zle ustawione czy cos - ale jak ci pod IE wszystko działa to najwazniejsze.
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.