Nadeszła zima- opony zimowe- czy da się bez nich obejść
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
wez mnie nie denerwuj....sveni pisze:Gdzie ta zima??Jak jutro nic się nie zmieni, a temp jest bliska 8 C to w weekend zakładam alu
kupilem zimowki i zrobilem moze na nich jakies 100-120 km.... a letnich jeszcze nie mam....
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
A ja chciałem kupić kupić zimóweczki ale nie kupiłem
Za to mam założone wielosezonowe opony,które są tak naprawde do niczego ale nie narzekam jak spadł śnieg to ku memu zdziwieniu całkiem sprawnie sobie dawały rade,za to jak jest ciepło i spadnie deszcz to jade na nich jak na łyżwach
Moje opony to Verdestein czy jakoś tak.
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
ja wlasnie wyrzucilem takie caloroczne (na takich kupilem samochod) okropne byly...a w zime ... to juz tragedia.Konik pisze:jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
ja jeżdżę na zimówkach... bo może kiedyś spadnie..................
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Eee, marudzicie, ja tam jestem w stanie objeździć na letnich cały rok. (tak było w poprzednią zimę, a wiecie że był hardcor.
Teraz mam na przodzie Goodyear (wielosezonowe) i poluję na takie same do tyłu. Więcej mi nie trzeba w końcu to 4WD.![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Teraz mam na przodzie Goodyear (wielosezonowe) i poluję na takie same do tyłu. Więcej mi nie trzeba w końcu to 4WD.
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
[4g, 4d, 4ever]
[4g, 4d, 4ever]