to już chyba 3 próba sprzedaży ,,tego czegoś '' wiem zę to tak nie wypada pisać o pannach H ,ale inaczej nie można tego nazwać ,noi jeszcze dobija tekst:
W aucie zamontowany jest dobry sprzęt grający który odstąpię za dodatkową opłatą 3000zł,czyli 4 tys za auto + 3 za granie i za 7 tys masz ......
Ta rura wydechowa to wygląda jak koniec silnika odrzutowego. Pewnie gdzieś jest jakiś ukryty guzik i po naciśnięciu rura pluje ogniem i przyspieszenie jest takie ze omal nie spowoduje omdlenia kierowcy...
A ja to sobie kupię. Tylko czekam na promocję jak będzie z naklejką na wlew paliwa, magnetyzerami i strumienicom dedykowanom do hondy. Taki kit, który daje tyle co turbo, nie zwiększa spalania i kosztuje ok. 100 zł.
zayonnc, ale patrząc na ilość pozytywów można wywnioskować, że to naprawdę coś daje.
Tak samo jest w przypadku ludzi sprzedających magnetyzery i inne cuda - większość komentarzy jest pozytywnych bo - nikt nie chce się przyznać, że jest frajerem (i wydał kasę bez sensu) a po drugie uważa, że skoro już wydał to musi działać. Jak w przypadku innych rzeczy, które nic nie dają ale wielu uważa, że akurat im dały.
Pozdr
P.S. przynajmniej tak myślę
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku