Nowa wyszukiwarka na forum .....
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Dzida, zajme sie tym - tylko teraz mam kilka wazniejszych spraw na głowie - pozatym juz mnie dostatecznie wystarczajaco poinformowałes o tym wiec luuzzzz !! NIe musisz pisac co chwilke o tym !!
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
skrypt działa na tej zasadzie, że jak są jakieś posty nieprzeczytane przez ciebie to on przechodzi do pierwszego nieprzeczytanego. Jeżeli odwiedziłeś temat i nic nowego nie zostało napisane to przejdzie do pierwszego postu w temacie u mnie działa 100%
civic ED7 - sprzedany
civic EE9 - sprzedany
nismo RS13 - sprzedane
EG5 b16 - sprzedane
EG6 - sprzedane
civic EE9 - sprzedany
nismo RS13 - sprzedane
EG5 b16 - sprzedane
EG6 - sprzedane
na dodatek kilkajac w zobacz posty nieczytane nie pokazuje ostatnich, które widzę w poszczególnych działach, tylko jakies wybrane z poszczególnych sprzed 1dnia np
nieciekawie jest
DODi czy nie może być tak dobrze jak było?? po co zmieniać dobre na gorsze?
nieciekawie jest
www.TGauto.pl
600-27-41-56
Oficjalny sprzedawca: Ultralite, Buddy Club, Ksport, D2racing.
W ofercie: Koni , Bilstein, EBC, Mak, TSR i wiele innych
!Sprowadzamy wszystkie części na zamówienie!
600-27-41-56
Oficjalny sprzedawca: Ultralite, Buddy Club, Ksport, D2racing.
W ofercie: Koni , Bilstein, EBC, Mak, TSR i wiele innych
!Sprowadzamy wszystkie części na zamówienie!
Chbr, Jak napisałem to wersja beta skryptu - na dniach wyjdzie jego nowa wersja i napewno zostanie troszke rozbudowana... Pozatym ja nigdy nie zmieniam na gorsze - jest lepsze jesli chodzi o wyszukiwanie na forum przez opcje "Szukaj", pozatym niektórym chodzi dobrze wiec to kwestia czasu i prawie wszyscy beda zadowoleni - uzbroic sie w cierpliwosc...
MIedzy czasie udoskonalam inne rzeczy.. Szcegóły jutro - Pozdro - DOD
MIedzy czasie udoskonalam inne rzeczy.. Szcegóły jutro - Pozdro - DOD
To juz naprawione - teraz przechodzi do strony głównej...Covallus pisze:Panowie, a co z powrotem do strony głównej po oznaczeniu postów jako przeczytane?
Jutro bede dalej walczyc z tym, dzisiaj zainstalowałem po 2 godzinach walki nowa wersje beermoda
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
dobra... teraz to mi wogole sieadlo czytanie postow nie przeczytanych- zaraz po zalogowaniu wyrzucilo mi 18... a jak wszedlem w liste tych tematow to niestety nic nie wyswietlilo
blehhh
blehhh
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Mi dzisiaj po zalogowaniu ładnie wyświetliło ok. 100 postów nieprzeczytanych, po jakiejś chwili jak wróciłem na stronę główną forum ujżałem że mam tylko 35 nieprzeczytanych... A zdążyłem przeczytać może kilka postów. Gdzieś jeszcze musi być błąd.
Mi wogóle nowe zmiany w niczym nie przeszkadzają, przyzwyczaiłem się po kilku godzinach. Cała rzecz w tym, że jeszcze DODi nie skończył i jak obiecuje, niedługo wszystko będzie jak należy... także cierpliwości.
Mi wogóle nowe zmiany w niczym nie przeszkadzają, przyzwyczaiłem się po kilku godzinach. Cała rzecz w tym, że jeszcze DODi nie skończył i jak obiecuje, niedługo wszystko będzie jak należy... także cierpliwości.
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board