civic 4g 4wd cały kompletny za złomie w sanoku
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
civic 4g 4wd cały kompletny za złomie w sanoku
Witam jest to mój pierwszy post forum oglądam od dawna ale przejdźmy do sedna dzisiaj na złomie w Sanoku znalazłem całego sedana z napędem na 4 koła i elektrycznymi szybami pomyślałem że go odkupie całego ale się nie da złomiarze powiedzieli że dadzą co będę chciał wiec jeśli ktoś ma chęć to śmigać i ratować bo szkoda żeby taki rarytas na żyletki poszedł w razie czego służę pomocą transportem itp
Re: civic 4g 4wd cały kompletny za złomie w sanoku
Brać napędy bo szkoda żeby nimi się golić !
https://www.google.pl/search?client=ope ... &ved=0CBAQ
chciałem sam go wziąć całego ale nie da rady ale można wszystko z niego wydrzeć tak jak robert pisze szkoda się nimi golić
chciałem sam go wziąć całego ale nie da rady ale można wszystko z niego wydrzeć tak jak robert pisze szkoda się nimi golić
sedan 4wd d16z2 ~215kkm przebiegu, bez kpl. ssaka, pm6, resistor boxa i map sensora, full elektryka ze szklanym szybrem, skrzynia manual 6biegow, wnętrze dość ładne z tyłu, z przodu rezerwacja foteli.. a złom to sancar.pl
- Aivazz
- #Civic4g Member
- Kontakt:
robert_rz byłeś tam czy dzwoniłeś ?:)
Cen nie znacie?
Cen nie znacie?

ja byłem dotykałem jak 1500 bierzesz wsio co chcesz,oni wykręca napęd a ty musisz resztę którą chcesz ale na pewno z ceny ci zejdą
Na forum hondapodkarpacie napisał gość który kupował ssaka z niego
a Marek jest z tamtąd to ma najlepsze info, u mnie swap zjada wszystkie pieniądze jak bym miał wolny hajs to bym się wybrał po to:)
Panowie jakieś wieści nowe w sprawie sedana?
Ktoś był, jest w całości?
Ktoś był, jest w całości?
Już nie aktualne jeździ po Rzeszowie, właściciel jest na forum ma temat 2 sedana więc może tym też się pochwali jak ogarnie blache