ciekawe ogłoszenie:)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- Chmura
- #Civic4g Member
- Auto:: ED 4
- Silnik:: D16Z6
Re: ciekawe ogłoszenie:)
Tak B18B1. Ale moim skromnym zdaniem trochę cena przesadzona..
Honda Civic ED4 '90
Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03

Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03
Przesadził z mocą a jak zadzwoniłem to powiedział że kolega który wystawiał mu ogłoszenie pomylił się i że tak na prawdę jest tam koło 200kM jak mu powiedziałem że ma tam silnik b18b1 który ma 142kuce to mi powiedział że chyba on lepiej wie czym jeździ więc poprosiłem go żeby sprawdził oznaczenie silnika bo na tym ostatnim zdjęciu nie da się odczytać no i w rezultacie potwierdził że to b18b1 i chyba był zawiedziony tą informacją bo poprzedni właściciel mu powiedział że jest 200 i do tej pory był nieświadomy tego. Z tym remontem silnika to też jakaś dziwna historia najpierw zrobił panewki za drugim podejściem pierścienie cuda wianki dwa razy remont robił, te 5k to też pewnie przesadzone.
I ja jestem zdania że wysoka jak na ten stan. Szkoda tylko że tych samochodów prawie u nas nie ma. Z żelazkiem mam zamiar się rozstać dlatego rozglądam się za czymś innym a Integra zawsze mi się podobała.
I ja jestem zdania że wysoka jak na ten stan. Szkoda tylko że tych samochodów prawie u nas nie ma. Z żelazkiem mam zamiar się rozstać dlatego rozglądam się za czymś innym a Integra zawsze mi się podobała.
- Chmura
- #Civic4g Member
- Auto:: ED 4
- Silnik:: D16Z6
Kilka sedanów w tej budzie już widziałem na szrotach na części już wystawionych, ale w całości jak już sie coś trafi to stan agonalny albo cena z kosmosu niestety. Byłe jedynyTakiKupGo i wszystko było rozsądne cena/stan sprzedał się zanim sie dodzwoniłem. Ten z tablicy jest wart max z 4k.
Honda Civic ED4 '90
Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03

Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03
Zobaczymy jak się sprawa potoczy w czerwcu OC będzie musiał zapłacić więc pewnie coś zejdzie z ceny,ale wątpię żeby drastycznie opuścił.
http://olx.pl/oferta/honda-civic-iv-gen ... 297b498378 Kunia ex civ.
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=20043 - Moja kolorowa Strzała ;]
Jezeli pomogłem postaw PIWO.
Jezeli pomogłem postaw PIWO.