dawaj do tepsy i mow zeby puścili Ci to "NA TEST" i ze jezeli nawet nie pojdzie to nie bedziesz skladac reklamacjiDzida pisze:Czyli chce spieprzyć do Netii, mam jeszcze tydzień (na 6mbps) to mam dzwonić do Netii, żeby mi zakładali, czy najpierw do tepsy dowiedzieć się czy jest taka możliwość? Czy może takich informacji udzieli mi pan/pani z info Netii?
pewnie ze peace ziomkutfidos broń Boże nie podważam twojej wiedzy i umiejętności ludzi z tobą pracujących, tylko wyrażam swoją opinię na temat moich obserwacji. Nie oceniam ludzi dopóki ich nie poznam, dlategoteż nie wiem dlaczego to wziąłeś do siebie? Mi osobiście zdażyło się kilkukrotnie rozmawiać z pracownikami tp odpowiedzialnymi za tę działkę i dlatego takie moje odczucia. Nie miałem tu na myśli partnerów technicznych tp, bo wiem, że ci doskonale wiedzą za co odpowiadają i na czym ich robota polega. U mnie po prostu chyba jest większy burdel niż u ciebie. That`s all & peace.
Pozdro
po prostu czasami krew zalewa jak cała tepsa wini partnerów tech. za stan infrastruktury
co do ludzi zlewających sobie, to fakt, istnieją tacy ale przynajmniej u mnie w firmie nie ma dla takich miejsca
ogolnie: tepsa to wielki syf!
a co do dzidy neostrady... zloz zamowienie na 6M i zobaczymy co odpowiedzą