Kalendarze Klubowe - Zapisy !!!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- Pawel_Siedlce
- #Civic4g Member
Dramat - tylko tyle moge powiedziec !!!
Niedosc ze musialem czekac na kalendarz tyle czasu to przyszedl w zwyklej szarej kopercie. Mozna go bylo w jakas zwykla gazete zawinac przed wlozezeniem do koperty.
Przyszedl ok - TYLKO DLACZEGO JEDEN SKORO ZAMAWIALEM I ZAPLACILEM ZA 2 !!! Ten ktory dotarl ma pogniecione strony i te metalowe kuleczka tez sa pogniecione - katasrofa. Pierwszy raz cos takiego sie zdazylo - wczesniej kupel zamawial wszystkie "gadzety" klubowe zeby przesylki 2 razy nie placic ale teraz jestem zazenowany: raz sposobem w jaki zostatal kalendarz wyslany drugi raz brakiem drugiego kalendarza za ktory zaplacilem.
ps: zamiast wysylac go priorytetem (w lutym) mozna bylo kupic koperte ochronna.
"Żyj jak byś miał umrzeć jutro, marz jak byś miał żyć wiecznie..."
Jesli zapakowalem źle (1 zamiast 2) to dośle drugi na swoj koszt. Ale pierw sprawdze to w potwierdzeniach wysyłek po wadze.r@do pisze:Dramat - tylko tyle moge powiedziec !!!Niedosc ze musialem czekac na kalendarz tyle czasu to przyszedl w zwyklej szarej kopercie. Mozna go bylo w jakas zwykla gazete zawinac przed wlozezeniem do koperty.
Przyszedl ok - TYLKO DLACZEGO JEDEN SKORO ZAMAWIALEM I ZAPLACILEM ZA 2 !!! Ten ktory dotarl ma pogniecione strony i te metalowe kuleczka tez sa pogniecione - katasrofa. Pierwszy raz cos takiego sie zdazylo - wczesniej kupel zamawial wszystkie "gadzety" klubowe zeby przesylki 2 razy nie placic ale teraz jestem zazenowany: raz sposobem w jaki zostatal kalendarz wyslany drugi raz brakiem drugiego kalendarza za ktory zaplacilem.
I i II Zlot zaliczony.
Biedrona B16A1 daje radę... Nie liczy sie wygląd
Bo jest szybka... http://www.minuscule-dvd.com/videos?id=1
Biedrona B16A1 daje radę... Nie liczy sie wygląd
Bo jest szybka... http://www.minuscule-dvd.com/videos?id=1
Mam i ja !
Randal, a ty się dziwisz mając nazwisko takie jakie masz ?
Kalendarz jak na pierwszy raz, jak już wspomniał Randal bardzo udany... W następnym roku będzie jeszcze lepszy, bo mam nadzieję postaracie się o lepsze fotki i o lepsze furki
(joke), wcześniej będziemy wybierać i szybciej on powstanie. Gwarantuję również, że następnym razem paczki będą lepiej zapakowane. :znudzony:

U mnie był jeden, ale poprawiony w porę chybaRandal pisze:Ahh jeszcze jedno: tylko 2 błędy w moim nazwisku na koperciehehe
Kalendarz jak na pierwszy raz, jak już wspomniał Randal bardzo udany... W następnym roku będzie jeszcze lepszy, bo mam nadzieję postaracie się o lepsze fotki i o lepsze furki
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board