Tak mi coś dzisiaj sie tvn turbo przypomniało i chętnie bym sobie pooglądał. Wie może ktoś czy jest możliwość pooglądania tego programu w kompie przez jakiś program ? Oczywiście chodzi o wersje free
tvn turbo w kompie ?
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
tvn turbo w kompie ?
Witam
Tak mi coś dzisiaj sie tvn turbo przypomniało i chętnie bym sobie pooglądał. Wie może ktoś czy jest możliwość pooglądania tego programu w kompie przez jakiś program ? Oczywiście chodzi o wersje free
nie ma
www.TGauto.pl
600-27-41-56
Oficjalny sprzedawca: Ultralite, Buddy Club, Ksport, D2racing.
W ofercie: Koni , Bilstein, EBC, Mak, TSR i wiele innych
!Sprowadzamy wszystkie części na zamówienie!
600-27-41-56
Oficjalny sprzedawca: Ultralite, Buddy Club, Ksport, D2racing.
W ofercie: Koni , Bilstein, EBC, Mak, TSR i wiele innych
!Sprowadzamy wszystkie części na zamówienie!
Niestety takim jak my pozostaje chyba tylko zasysanie z netu ale nie wiem z kądYork pisze:ehh biednemu to zawsze wiatr w oczy, ...![]()
ok dzięki za oświecenie
pewnie emule lub torrent bo nie orientowałem się w tym temacie.
Niedzielne ofiary i oprawcy niedzielni - każdy ponad każdym - Wszyscy najmądrzejsi
ja mam ten sam problem, nie moge sobie anteny satelitarnej założyć... 
Kolega ma antene + jakąś tam karte telewzyjną i ma całą cyfre+, nie wiem jak to się robi ale jemu udostępnia jakiś koleś a on mu za to przelewa 10zł miesięcznie, namiary na takie osoby można znaleźć w necie.... jak mu nie przeleje to i tak nie wylacza bo jakoś za ostatnie 3 miesiące nie płacił..
Kolega ma antene + jakąś tam karte telewzyjną i ma całą cyfre+, nie wiem jak to się robi ale jemu udostępnia jakiś koleś a on mu za to przelewa 10zł miesięcznie, namiary na takie osoby można znaleźć w necie.... jak mu nie przeleje to i tak nie wylacza bo jakoś za ostatnie 3 miesiące nie płacił..