i jak ida poczynania w tej sprawie?mac102 pisze:Panowie/Panie, co Wy na to żeby wprowadzić poruszany już kiedyś, ale bez większego odzewu limit postów po których można wystawiać ogłoszenia?
Wyeliminowałoby to przynajmniej część ludzi których w większości nikt nie zna, nie mają nic wspólnego z "4g fanatics", a robią sobie z naszego forum targ/miejsce wałkowania.
Kwestia limitu postów do ustalenia.
Strona/forum i jego ewolucja !
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Strona/forum i jego ewolucja !
A jak z kalendarzem na 2014 ? Bedzie dzialane cos w tym temacie ?
Wysłanego z mojego LG L5 CM 10.1 za pomocą Tapatalk 4.
Wysłanego z mojego LG L5 CM 10.1 za pomocą Tapatalk 4.
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=20043 - Moja kolorowa Strzała ;]
Jezeli pomogłem postaw PIWO.
znów te same best auta tylko ujęcia inne. moze troszke by zmienić temat przewodni kalendarza...
- Chmura
- #Civic4g Member
- Auto:: ED 4
- Silnik:: D16Z6
Również jestem za.
Co do spraw technicznych jestem za definitywnym przenoszeniem ogłoszeni z częściami do pozostałych Hond z działu sprzedam do pozostałych..
Co do spraw technicznych jestem za definitywnym przenoszeniem ogłoszeni z częściami do pozostałych Hond z działu sprzedam do pozostałych..
Honda Civic ED4 '90
Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03

Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03
- mac102
- Administrator
- Auto:: ED2 FK8
- Silnik:: D16Z7+JRSC K20C
To jest robione w miarę możliwości na bieżąco, ale wiadomo, nie wszystko uda się wychwycić, więc jak coś widzicie to zgłaszajcie.
W najbliższym czasie zmianie ulegną również opisy działów, żeby nie było niejasności w związku z ww kwestią.
W najbliższym czasie zmianie ulegną również opisy działów, żeby nie było niejasności w związku z ww kwestią.
Wprowadzone na dzien dzisiejszy zmiany:
- dodana pozycja "zakupy grupowe" w dziale ogłoszenia - mam nadzieje ze zacznie sie dziać cos w końcu pozytywnego skoro jest temat na wierzchu
- temat "Wozimy paczki!!" przeedytowany na "Wozimy paczki - oferty transportu części" i podklejone dodatkowo do działów "sprzedam części" i "kupie części"
- poprawiony opis działu "Pozostałe" oraz "Sprzedam auto" i "sprzedam części" zeby nie było niedomowien
- dodana pozycja "zakupy grupowe" w dziale ogłoszenia - mam nadzieje ze zacznie sie dziać cos w końcu pozytywnego skoro jest temat na wierzchu
- temat "Wozimy paczki!!" przeedytowany na "Wozimy paczki - oferty transportu części" i podklejone dodatkowo do działów "sprzedam części" i "kupie części"
- poprawiony opis działu "Pozostałe" oraz "Sprzedam auto" i "sprzedam części" zeby nie było niedomowien
A driver don’t pick the car... Car pick the driver !!!

Florystyka Artystyczna. Dekoracje sal i imprez. Kompozycje kwiatowe na każdą okazję
Zajrzyj na -> https://www.facebook.com/SuchyBadyl

Florystyka Artystyczna. Dekoracje sal i imprez. Kompozycje kwiatowe na każdą okazję
Zajrzyj na -> https://www.facebook.com/SuchyBadyl
- stachu
- Moderator
- Auto:: ED2
- Silnik:: D14A1
Pozytywne zmiany. Zobaczymy jaki przyniosą efekt 
A ja to tak sobie myślę że można by odciążyc trochę serwer i usunąc stare strony np. z tematu ,,ciekawe ogłoszenia". Raz że to przedawnione od kilku dobrych lat, linki nie działają. I zostawic powiedzmy z ostatnich 6ściu miesięcy. Takich tematów zakopanych 5 metrów pod mułem jest pewnie jeszcze kilka
Chyba że mało to da.
A mam też pytanie. Czy istnieje coś takiego jak jedno oficjalne logo Civic4g.pl ?
Chyba że mało to da.
A mam też pytanie. Czy istnieje coś takiego jak jedno oficjalne logo Civic4g.pl ?
API forum w tapatalk jest przestarzałe taki komunikat mi się wyświetlił.
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=20043 - Moja kolorowa Strzała ;]