FurniturAuto - Motomeble, gadżety z części samochodowych

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

FurniturAuto - Motomeble, gadżety z części samochodowych

Post autor: bombel85 »

Ostatnio zacząłem swoją przygodę z meblami wykonywanymi z części samochodowych. Na razie nie ma tego wiele ale z czasem będzie tego przybywać. Zapraszam Was na moją stronę:

http://www.furniturauto.pl

Na chwile obecną są to elementy wystroju wnętrz i gadżety oraz jeden mebel. W sam raz nadają się do mieszkania ale również do Waszych garaży, klubów czy knajp jak również sklepów motoryzacyjnych itd. Zachęcam także do aktywności w social media oraz do zapisów do newslettera.

PS. Od razu pewnie zauważycie skąd pochodzą części ;) :love:
Ostatnio zmieniony 2013-07-21, 20:46 przez bombel85, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rakuu
#Civic4g Member
Kontakt:

Re: Meble motoryzacyjne, gadżety z części samochodowych

Post autor: Rakuu »

Bombelku szczotka mnie rozbiła :padam:
masz jakiś cennik? :D
JECHAŁ MICHAŁ KOŃ MU ZDYCHAŁ!
www.ARdetailing.pl
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Niby szczotka ale cieszy się najwieksza popularnością :P Za jakiś czas bedzie większy gadżet do zestawu ze szczotką.

PS. Widze, że też masz stronke na Wordpressie :)
Ostatnio zmieniony 2013-09-26, 19:58 przez bombel85, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rakuu
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Rakuu »

już dawno nieaktualizowaną, a dzieje się :hyhy:
muszę się za nią zabrać. btw. stronką bym tego nie nazwał. raczej coś tam z fotkami ;p

anyway, gratki pomysłowości i czekam na update nowego stuffu!
JECHAŁ MICHAŁ KOŃ MU ZDYCHAŁ!
www.ARdetailing.pl
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Re: FurniturAuto - Motomeble, gadżety z części samochodowych

Ostatnio wykonałem puchary z tłoków na I śląski Zlot Pojazdów Zabytkowych "Old Timers Garage", które również pojawiły się w mojej ofercie. Są one ciekawą alternatywą dla plastikowych pucharków rozdawanych na zlotach. Organizatorów imprez moto i nie tylko zapraszam do kontaktu oraz do galerii na stronie http://www.furniturauto.pl

Obrazek
Awatar użytkownika
misza
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: misza »

No to żes mnie tera bombel zaimponował. ogladam sobie tvnturbo a tu prosze materiał o furniturauto leci :zdziwko:
generalnie super pomysł. popieram w pełni Wasza działalnosc. sam zaczynam z dziewczyną bawic sie w meble z recyklingu. jak wystartujemy kiedys z oficjalną stroną to na pewno tez sie pochwale.
puchary z tłoków super. robilismy kiedys takie na zawody w motocrosie. 100 razy wolałbym dostac takie trofeum niż puchar z plstyku.. taka rada zbieraj tłoki róznych wielkości odpowiednio za 1, 2 i 3 miejsce ;)
- Pomoc drogowa 24h - Samochody zastępcze - Odszkodowania - tel. 888 111 206 http://www.auto-pomoc.net
Awatar użytkownika
Misiek.SE
#Civic4g Member

Post autor: Misiek.SE »

Cennik nie działa.
Super pomysły. Myślę że administracja powinna pomyśleć nad pucharami na przyszły rok w takiej formie :hyhy:
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Fajnie, ze ktos z forum zauwazyl wczorajszy program i dzieki za tak pozytywny odbior tego typu wyrobow :) Odnosnie pucharow to rozne ich wielkosci to dobra idea i postaram sie kiedys tak to realizowac. Tymczasem majac te same wszystki tloki staram sie wygladem dopasowac do klienta i jego charakteru. Malowanie tlokow odpowiednio do zajetego miejsca w moim uznaniu tez daje ciekawy efekt :) Ale dzieki za sugestie - przyda sie :)
Czekam az sie pochwalicie swoimi meblami, bo branza gdzies tam powiazana ;)

Misiek.SE, cennika jako takiego nie ma już, gdyz cena jest ustalana indywidualnie. Nie zawsze uzywane czesci sa te same oraz klienci maja rozne wymagania. Wiec zawsze dla danego produktu moga występować jakieś wahania ceny oraz różnice w konstrukcji.

Chetnie też zrobię takie puchary na nasz zlot :D :love:
Awatar użytkownika
Misiek.SE
#Civic4g Member

Post autor: Misiek.SE »

Modne też są strasznie w tym sezonie inne nagrody w takowej postaci np. kawałek dobrego rantu, jakiejś felgi na takiej drewnianej podstawce.
Myślę, a raczej już wiem że namówię na przyszły sezon chłopaków na coś takiego w kilku kategoriach :hyhy:

btw. Kiedy zwykle zaczyna się wątek omawiający kolejny ogólnopolski?
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Jeśli chodzi o mnie to planuje medale, ale szczegóły wkrótce jak uzbieram części :hyhy:
Awatar użytkownika
ErroR
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: ErroR »

Ciekawy pomysł na biznes :)
Popieram tego tupu inicjatywy, bo sam czasami tworze coś z niczego :P
Firma bombla ma racje bytu i na pewno znajdzie wielu odbiorców, a pomysł ze zrobieniem medali czy pucharów na zloty jest jak najbardziej trafny, no i oczywiście dobra reklama firmy ;)
A driver don’t pick the car... Car pick the driver !!!
Obrazek
Florystyka Artystyczna. Dekoracje sal i imprez. Kompozycje kwiatowe na każdą okazję :)
Zajrzyj na ->
https://www.facebook.com/SuchyBadyl
Awatar użytkownika
misza
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: misza »

bombel85 pisze:Malowanie tlokow odpowiednio do zajetego miejsca w moim uznaniu tez daje ciekawy efekt :)
no wiadomo a najlepiej i malowanie i rozne wielkosci
bombel85 pisze: Czekam az sie pochwalicie swoimi meblami, bo branza gdzies tam powiazana ;)
powiązana jak najbardziej. na razie ogarniam miejsce. na pewno bedzie kilka standardowych rzeczy jak stolik z bloku silnika, meble z palet itd. mam sporo pomysłow na wykorzystanie motoryzacyjnych odpadów ale na razie nie zdradzam.
- Pomoc drogowa 24h - Samochody zastępcze - Odszkodowania - tel. 888 111 206 http://www.auto-pomoc.net
ODPOWIEDZ