Był na sprzedaż sedan za wspomnianą kasę? był Jest "idealny"? nie jest. Gdzie tu prowokację widzisz?BABIOR pisze:SKIP "chłopaku" prowokacja osiągnięta !
Dzwoniłem dwa razy bo jestem, raczej byłem zainteresowany tym egzemplarzem ale od rozmowy do zakupu to jeszcze długa droga, nie prawdaż?BABIOR pisze: A kilka dni temu dzwonisz do mnie aby go zakupic![]()
Współczynnik napalenia ustępuje z wiekiem synku, gdyby było inaczej prawdopodobnie ta gablota stałaby od dawna pod moją chałupą. Zgoda, auta nie widziałem ale grzeszysz chłopcze określając jako "idealne" auto które kwalifikuje się do naprawy blacharsko-lakierniczej, nie przy cenie 12k!BABIOR pisze: Napalony jesteś lecz "nie pal mostów " jak osobiście autka nie widziałeś!
...a tak btw: wystawiasz za kosmos kasę sprzęt, pięknie go anonsujesz a tak naprawdę gówno o nim wiesz, wyjeżdżasz z ks. serwisową a bladego pojęcia nie masz kiedy i jakie czynności serwisowe były tam robione w ostatnim czasie.
Pozdrawiam Pana "HANDLRZA" i życzę powodzenia w sprzedaży "idealnego"BABIOR pisze: Pozdrawiam Pana " SKIP " KOLEKCJONERA
Tematu kontynuował nie będę.