A moze koszulka klubowa ?
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Jak dla mnie najlepszy wzor A jak na polo. Choc jak bedzie B tez nie bedzie źle 
Ale t-shirty zrobilbym inne - tak jak pisalem - z przodu duze logo civic4g (albo civic 4g fanatics) a z tylu znaczek hondy miedzy lopatkami ale nie za maly (niech kazdy wie co na koszulce najwazniejsze
Pozdrawiam i zycze powodzenia przy nagecjacjach ceny z producentem
Ale t-shirty zrobilbym inne - tak jak pisalem - z przodu duze logo civic4g (albo civic 4g fanatics) a z tylu znaczek hondy miedzy lopatkami ale nie za maly (niech kazdy wie co na koszulce najwazniejsze
Pozdrawiam i zycze powodzenia przy nagecjacjach ceny z producentem
Było ... d15b2 ED6/ED7
seria ED7 D16Z2/A6
seria ED7 D16Z2
-----------
Jest
seria Accord CB7 F22A1
"seria" Civic MA8
Ale Wy jesteście zioomy w gorącej wodzie kąpani
Zima za oknem, a wy już usiedzieć na miejscu nie możecie
Spokojnie, niedługo ankieta będzie z wzorami... a co do wyboru przy zamawianiu to i polo i t-shirty będą, tyle że z jednym wybranym wspólnie wzorem... Rozmiary napewno będą w pełnej gamie z podanymi dodatkowo wymiarami koszulek w [cm], żeby nikt się nie rozczarował... No i myślę że czarne i białe...
Nie zamykamy wątku bo jeszcze mam nadzieję jakiś wzór ciekawy dojdzie... no i o ważniejszych wiadomościach związanych z tematem koszulek będziecie informowani masowymi mailami, więc ochłonijcie
Spokojnie, niedługo ankieta będzie z wzorami... a co do wyboru przy zamawianiu to i polo i t-shirty będą, tyle że z jednym wybranym wspólnie wzorem... Rozmiary napewno będą w pełnej gamie z podanymi dodatkowo wymiarami koszulek w [cm], żeby nikt się nie rozczarował... No i myślę że czarne i białe...
Nie zamykamy wątku bo jeszcze mam nadzieję jakiś wzór ciekawy dojdzie... no i o ważniejszych wiadomościach związanych z tematem koszulek będziecie informowani masowymi mailami, więc ochłonijcie
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

Witam.
Poniżej przedstawiam drobną przeróbkę projektu Zlewika, który mam nadzieję nie będzie miał nic przeciwko temu. Jest to tylko propozycja więc jakiś grafik
musiałby wykonać pliki potrzebne do ewentualnej realizacji.

Pewnie zaraz pojawią się głosy dlaczego hatch, a nie sedan
. Wiadomo, może tam być i sedan jeżeli nie będzie problemu i zamieszania z kilkoma wersjami.
Pozdrawiam.
Poniżej przedstawiam drobną przeróbkę projektu Zlewika, który mam nadzieję nie będzie miał nic przeciwko temu. Jest to tylko propozycja więc jakiś grafik

Pewnie zaraz pojawią się głosy dlaczego hatch, a nie sedan
Pozdrawiam.
Napewno by się pojawiły... Trochę za dużo tych opcji by powstało przy późniejszym zamawianiu.seb_o pisze:Pewnie zaraz pojawią się głosy dlaczego hatch, a nie sedan
A tak zostaną tylko 3 - typ, kolor, rozmiar.
Jedziemy z ankietą
http://www.civic4g.pl/forum/topics7/3094.htm
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board