Grafika, Tapety, Naklejki 4GEN

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
narian
#Civic4g Member

Grafika, Tapety, Naklejki 4GEN

Post autor: narian »

Witam wszystkich bardzo serdecznie :> Co nieco o mnie jestm Maks Rocznik 96 za roczek puknie mi 18 więc kupujemy Civic'a 4Gen kocham te autko od kiedy je pierwszy raz zobaczyłem. A teraz Po co zakładam ten temat: Więc zajmuję się grafiką na razie hobbistycznie ale kiedyś mam nadzieje że to będzie moja praca. W za miarach mam wykonanie tapet, naklejek, plakatów, grafik z udziałem 4 Generacji :)

Pochwalę się tym co na razie mam z Cifem To tylko początek zapewniam was :) :

Dobre na tło na facebooka :
Obrazek

I taka pierwsza tapeta :
Obrazek

Wykonuję również takie projekty plakatów jak i nadruków na koszulkę Grafika formatu A3 :
Przykłady:
Obrazek
Obrazek

Mam nadzieję że zostanę dobrze tutaj przyjęty i że coś wam wpadnie w oko gdyż chciał bym tutaj zawitać na dłużej :) Jeżeli ktoś z was by chciał bym wykonał dla niego tapetę grafikę naklęjkę czy cokolwiek piszcię na priv lub w tym temacie O ile nie zostanie usunięty :)

Pozdrawiam wszystkich
Obrazek
Awatar użytkownika
Kropas
#Civic4g Member

Re: Grafika, Tapety, Naklejki 4GEN

Post autor: Kropas »

żółtek fajny ! Sam bym chciał taki poster na ścianie w ramce ;) nawet ,,Placek" się znalazł ;P
Działasz z vectorami ;) to dobrze bo to podstawa, więc dobrze zacząłeś. Teraz jeszcze potrenuj z rastrami, zdjęciami i oby Cię nic nie zniechęciło ! :)
Pamiętaj tylko złotą zasadę tej branży ! Nie robimy projektów ,,za bułkę" ;)
No i oby do 18nastki Ci się nie zmieniło co do Civica i obyś znalazł ,,tą jedyną" sztukę :D
Powodzonka !
Awatar użytkownika
narian
#Civic4g Member

Kropas pisze: Działasz z vectorami ;) to dobrze bo to podstawa, więc dobrze zacząłeś. Teraz jeszcze potrenuj z rastrami, zdjęciami i oby Cię nic nie zniechęciło ! :)
P
Tutaj galeria na deviancie http://maxwwy.deviantart.com/gallery/ Jest i grafika rastrowa itp 3 lata w tym siedzę, sam wszystkiego się uczyłem więc coś tam jest :>

--- Dodano 2013-08-04, 16:33 ---

Panowie mam do was pytanko jakiej rozdziałki tapety byście chcieli : >
Obrazek
Awatar użytkownika
narian
#Civic4g Member

Mamy kolejną tapetkę dedykowaną temu forum ! Jak wam sie podoba :D
Rozdziałka 1680x1050px

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
narian
#Civic4g Member

W ostatnim czasie zajołem się nadrukiem na koszulki na chwilę obecną mam przygotowanych 36 nadruków, wraz z ziomkiem który ma drukarnie zaczeliśmy biznes można u nas zamówić koszulki cena 58zł. Rozmary koszulek dostępne od S do XXL Damskie lub Męskie.
Obszar maksymalny zadruku to 30 x 45 cm nadruk cyfrowy metoda DTG.
Możliwe również wykonanie koszulki na zamówienie ze zdjęcia. Koszulki są bardzo ładne wykonane i trwałe. Pomyślałem że może ktoś z forum miał by ochotę wykonać sobię koszulkę ze swoim pojazdem :)
Tutaj macie jak na razie przygotowaną paletę przeze mnie.
Obrazek

Możecie pisać do mnie na forum PW oraz zapraszam do polubienia mojego FanPage gdzie też możecie napisać do mnie :) :https://www.facebook.com/StanceCarsH?ref=hl

A tutaj możecie zobaczyć jak wygląda przerobione zdjęcie na nadruk.
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ