Nalegałem tak na polo, bo będą napewno lepszej jakości niz zwykle bawełniane t-shirty, których każdy pewnie ma w szafie miliony... ale myślę że nie będzie problemu robić i takie i takie... No i może czarne i białe np.
To może w teń deseń... ? Zresztą ankietka wszystko wyjaśni...
Wg mnie "B" są ok.
W końcu . Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie . Wersja A lub B.
Ja miałbym tylko taką małą sugestię żeby ten napis CIVIC 4G FANATICS z przodu troszkę mniejszy zrobić. Oczywiście jeżeli to tylko poglądowy schemat wzoru i w rzeczywistości będzie mniejszy, to się nie czepiam .
Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na koszulki .
Ja będę twardo obstawiał przy polówkach, nawet, gdybym miał dać za nią 50zł.
Smycze są wyszywane i przez to wytrzymają lata, a jak na zwykłej trykotce będzie wyglądać wyszywany napis?
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
Czy dobra polówka czy dobry t-shirt bez naczenia wżne żeby był dobry gatunkowo. Wezmę i białą i czarną - to już chyba zupełnie bez znaczenia - chyba że koszty.
seb_o pisze:Ja miałbym tylko taką małą sugestię żeby ten napis CIVIC 4G FANATICS z przodu troszkę mniejszy zrobić. Oczywiście jeżeli to tylko poglądowy schemat wzoru i w rzeczywistości będzie mniejszy, to się nie czepiam .
Też jestem za drugim wzorem - tylko troszkę zmniejszyć nasze logo z przodu.