ciekawe ogłoszenie:)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: ciekawe ogłoszenie:)
to wszystko jasne oni brali po tobie = było juz ciemno albo przynajmniej spora szarówa na dworze to łykneli auto, no a dzis w dzien pewnie mieli niezłego supraisa heh.
Pięknie wygląda czerwona Honda! A gdy ją widze na ulicach cieszy mi się morda!
Siemka.
Ja zakupiłem to ed7.
Co do stanu to czego się spodziewaliście za te pieniądze?? Potrzebuje auto na rok max, więc nadaje się wyśmienicie.
Z ważnych rzeczy to:
- hamulce przód do roboty
- łożyska tył
- lewarek chodzi jak w maśle
- check się świeci - bląd nr7 - TPS
- poduszki pod silnikiem do roboty
- zawias strasznie miękki ( przełożę sprężyny z mojego krzywika)
Mam obecnie ec9 w gorszym stanie więc nie przeraża mnie to.
Pozdro.
Ja zakupiłem to ed7.
Co do stanu to czego się spodziewaliście za te pieniądze?? Potrzebuje auto na rok max, więc nadaje się wyśmienicie.
Z ważnych rzeczy to:
- hamulce przód do roboty
- łożyska tył
- lewarek chodzi jak w maśle
- check się świeci - bląd nr7 - TPS
- poduszki pod silnikiem do roboty
- zawias strasznie miękki ( przełożę sprężyny z mojego krzywika)
Mam obecnie ec9 w gorszym stanie więc nie przeraża mnie to.
Pozdro.
no jaka na rok auto tylko potrzebujesz to rozumiem choc i tak nie do konca za ta cene, chyba ze z mysla o zezłomowaniu go po tym roku albo o sprzedazy na czesci,
bo tam nie ma co z dołu ratowadć, nie ma do czego sie złapac spawając, nie mówiac juz o tym jak auto jest z zewnatrz pomalowane i jak kilogramy szpachli na masce pekaja juz...
ja mojej ED7 które zmuszony byłem sprzedac pół roku temu kupiłem za 2600zł w wielkopolsce i miało silnik A9 w 2x lepszym stanie niz ta, blachy całe zdrowew tym progi i podłoga zdrowiutka i auto prosciutkie, el szyby, el, lustra, szyber i full sprawna oem klimatyzacje, miałem ja ponad 1,5roku wiec nie kmow ze za tyle sie nie da fajnego zadbanego edka kupic, (zrobilem w niej dolot, wydech 2 cale , 4-2-1 , koncowy proex nówki tarcze i klocki przod tył i jeszcze troche rzeczy...) niestety zmuszony sytuacją byłem sprzedac ED7 A9 poszło pod warszawe do forumowicza, teraz jak patrze na te 90% ogloszen parchy zjedzone na allegro/tablicy.pl a zwlaszcza te z silnikami 1.6 to żal mi sie robi na sama mysl o tym jaka piekna perełke miałem a zmuszony byłem sprzedac...
jakby ktos szukał rexa to ciekawe ogłoszenie ukazało sie jakies 40-50minut temu:
link: http://tablica.pl/oferta/honda-crx-ed9- ... a05e2b4b5e
widac ze gosciu rzeczowo dosyc opisał i ma auto 3 lata a nie "chwile czasu"
tez jest na sląsku, biorac bez felg auto wychodzi 2500zł pewnie i z tego jeszcze 100-200zł na negocjacje , sam bym podjechał je oblukac ale szukam wylacznie 4gena do kupna ze wzgledu na sentyment do 4g i to ze silnik do swapa juz mi czeka z łapami i skrzynią no i zderzak USDM z paskiem do 4gena kupiony od kolezki z forum lezy i mi sie kurzy wiec szkoda byłoby go nie montowac wiec dalej szukam jakiejs w miare zdrowej 4-ki 1.5 lub 1.6l zeby juz wiazka el. i bak były dobre do szybkiej przeróki do swapa.
bo tam nie ma co z dołu ratowadć, nie ma do czego sie złapac spawając, nie mówiac juz o tym jak auto jest z zewnatrz pomalowane i jak kilogramy szpachli na masce pekaja juz...
ja mojej ED7 które zmuszony byłem sprzedac pół roku temu kupiłem za 2600zł w wielkopolsce i miało silnik A9 w 2x lepszym stanie niz ta, blachy całe zdrowew tym progi i podłoga zdrowiutka i auto prosciutkie, el szyby, el, lustra, szyber i full sprawna oem klimatyzacje, miałem ja ponad 1,5roku wiec nie kmow ze za tyle sie nie da fajnego zadbanego edka kupic, (zrobilem w niej dolot, wydech 2 cale , 4-2-1 , koncowy proex nówki tarcze i klocki przod tył i jeszcze troche rzeczy...) niestety zmuszony sytuacją byłem sprzedac ED7 A9 poszło pod warszawe do forumowicza, teraz jak patrze na te 90% ogloszen parchy zjedzone na allegro/tablicy.pl a zwlaszcza te z silnikami 1.6 to żal mi sie robi na sama mysl o tym jaka piekna perełke miałem a zmuszony byłem sprzedac...
jakby ktos szukał rexa to ciekawe ogłoszenie ukazało sie jakies 40-50minut temu:
link: http://tablica.pl/oferta/honda-crx-ed9- ... a05e2b4b5e
widac ze gosciu rzeczowo dosyc opisał i ma auto 3 lata a nie "chwile czasu"
tez jest na sląsku, biorac bez felg auto wychodzi 2500zł pewnie i z tego jeszcze 100-200zł na negocjacje , sam bym podjechał je oblukac ale szukam wylacznie 4gena do kupna ze wzgledu na sentyment do 4g i to ze silnik do swapa juz mi czeka z łapami i skrzynią no i zderzak USDM z paskiem do 4gena kupiony od kolezki z forum lezy i mi sie kurzy wiec szkoda byłoby go nie montowac wiec dalej szukam jakiejs w miare zdrowej 4-ki 1.5 lub 1.6l zeby juz wiazka el. i bak były dobre do szybkiej przeróki do swapa.
Ratować budy nie mam zamiaru, zrobię co trzeba żeby był bezpieczny do jazdy.
A za jakiś czas pójdzie na części. Elektryke lusterek i szyb przekładam z mojego EC, bo i tak idzie na części.
Tak jak napisałem wcześniej potrzebowałem auto na już, a z racji tego że mam wrak EC9 pod blokiem szukałem jakiegoś 4gen bo dobrze się nimi śmiga.
A za jakiś czas pójdzie na części. Elektryke lusterek i szyb przekładam z mojego EC, bo i tak idzie na części.
Tak jak napisałem wcześniej potrzebowałem auto na już, a z racji tego że mam wrak EC9 pod blokiem szukałem jakiegoś 4gen bo dobrze się nimi śmiga.
Dobrze kolezko ze takie masz juz z góry plany bo jakby ktos chciał sobie to auto kupic z myslas o wpakowaniu kasy w ratowanie i zostawienie na dluzej to mialby problem z tym. pozdrawiam.
Chętnie wtedy przygarnę maske i zderzaki przód tyłmax666 pisze:A za jakiś czas pójdzie na części.
Powodzenia w ogarnianiu ! Jak będziesz miał chwile to zrób zdjęcia i opisz auto w swoim temacie, jestem ciekaw czy jest aż tak ,,tragicznie" jak mówi kolega piter87
Maska to tragedia, szpachla pęka nad znaczkiem.
Co do stanu dzisiaj idę na garaż i zerknę co i jak.
Co do stanu dzisiaj idę na garaż i zerknę co i jak.
Kropas jak chcesz to dam ci maskę z dohca
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=4&t=28401
"Spiritually, everything should be turbo charged" - Turbo Yoda MCM
"Spiritually, everything should be turbo charged" - Turbo Yoda MCM
- Bonano
- #Civic4g Member
- Auto:: ED6 USDM
- Silnik:: D16Z5
Ta czerwona wygląda konkretnie ktoś może oglądał ?
usdm
http://otomoto.pl/honda-civic-C29205940.html