Byłem dziś w mieszalni(na reja i obok vw) kupić farbę gun metal ale goście nie mieli takiej nazwy w bazie, ten kolor ma jakąś inną nazwę? Co im powiedzieć żeby mi coś takiego wymieszali? Malował ktos na ten kolor? Byl bym bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź bo felgi czekają już matowe
Potrzebuje tego koloru w rzeszowie
kolor gun metal gdzie kupic jak wymieszac
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
- Auto:: i-VT
- Silnik:: B16A1
Re: kolor gun metal gdzie kupic jak wymieszac
http://www.jdm-option.pl/forum/viewtopi ... 5&start=15robert_rz pisze:Byłem dziś w mieszalni(na reja i obok vw) kupić farbę gun metal ale goście nie mieli takiej nazwy w bazie, ten kolor ma jakąś inną nazwę? Co im powiedzieć żeby mi coś takiego wymieszali? Malował ktos na ten kolor? Byl bym bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź bo felgi czekają już matowe
Potrzebuje tego koloru w rzeszowie
dzięki wielkie padło na kolor:
solaris silver NH-536M
może akurat komuś się przyda, w skład lakieru wchodzi 7 pigmentów (między innymi biała perła) więc powinno wyglądać dość ciekawie
solaris silver NH-536M
może akurat komuś się przyda, w skład lakieru wchodzi 7 pigmentów (między innymi biała perła) więc powinno wyglądać dość ciekawie
Jakimś dobrym lustrem zrobić zdjęcie :X bo tu wygląda jak zwykł srebrny ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Dokładnie, wygląda jak zwykły aluminiowy felunek, może kwestia kąta zdjęcia, ale wydaje mi sie ze jak na gun metal to za jasny.
Ja robiłem na coś po między grafitem a gunmetalem

10 pigmentów
Ja robiłem na coś po między grafitem a gunmetalem

10 pigmentów