A moze koszulka klubowa ?
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
A czytaliście to?
P.S. Wytłuściłem dla tych co powinni zmienić okulary na mocniejsze
Pozdrarszenik pisze:Bede robil klubowe koszulki dla honda kielce u siebie.
Moja propozycja:
biała polo /damska lub męska/ = 19zł
nadruk: flock (logo + ksywa bo jest taka mozliwość) = ok 10zł
29zł polówka klubowa. I można w ciemno robić zapisy.
P.S. Wytłuściłem dla tych co powinni zmienić okulary na mocniejsze
nosql pisze:a czytałeś toZlewiK pisze:Temat już jakiś czas temu ogarnąłem i dużo wiem. Mam ugadaną firmę na miejscu z szerokimi możliwościami technicznymi, krótkim czasem realizacji i chęcią do negocjacji.Chyba ZlewiK organizuje a nie arszenik prawda ?
Czytałem, czytałem
Chodziło raczej o to, że możliwość jest a czy my ją będziemy mieli to już inna sprawa.
Pozdr
P.S. Smycze organizowali jakoś razem, chyba
hehe. ja juz szczerze mowiac wymyslilem i nwet chcialem sie za to wziac tylko za bardzo nie ma czasu.
Proponuje czarnego t-shirta, z przodu na piersiach logo civic4g.pl - dosc duze, a z tylu miedzy łopatkami logo hondy
Nie wiem jak to jest z wykorzystaniem takiego loga, ale jesli to bedzie tylko dla memberow tgo klubu to nie sadze zeby ktos robil problemy
Ma ktos dostep do takich maszyn?
Proponuje czarnego t-shirta, z przodu na piersiach logo civic4g.pl - dosc duze, a z tylu miedzy łopatkami logo hondy
Nie wiem jak to jest z wykorzystaniem takiego loga, ale jesli to bedzie tylko dla memberow tgo klubu to nie sadze zeby ktos robil problemy
Ma ktos dostep do takich maszyn?
Było ... d15b2 ED6/ED7
seria ED7 D16Z2/A6
seria ED7 D16Z2
-----------
Jest
seria Accord CB7 F22A1
"seria" Civic MA8
to byla tylko moja propozycja z koszulkami, bo szczerze to nie czytalem początków postów gdzie organizuje to ZLEWIK, nie wcinam sie w jego plany, napisalem pomysl dlatego ze temat przyspal 
koszulki owszem moga byc czarne, z nickiem lub bez (ta sama cena z nickiem, ew. pare złoty niższa bez nicku) co sie komu spodoba.
ale jesli zlewik robi koszulki to spoksik
robic robic bo chce ja miec 
koszulki owszem moga byc czarne, z nickiem lub bez (ta sama cena z nickiem, ew. pare złoty niższa bez nicku) co sie komu spodoba.
ale jesli zlewik robi koszulki to spoksik
I i II Zlot zaliczony.
Biedrona B16A1 daje radę... Nie liczy sie wygląd
Bo jest szybka... http://www.minuscule-dvd.com/videos?id=1
Biedrona B16A1 daje radę... Nie liczy sie wygląd
Bo jest szybka... http://www.minuscule-dvd.com/videos?id=1