Przeglądałem ostatnio forum streetracing.pl i znalazłem podobny temat. No i sie zapowietrzyłem jak zobaczyłem niektóre auta a szczególnie te które należą do niejakiego wimala
We wro jest kilka ciekawych aut ale ciężko ustrzelić aparatem... (np. oryginalne gallardo, murcielago). Jak znajde na kompie reszte zdjęć to wrzuce, na początek tyle -
Kilka aut z wrocka:
Bo ja słyszałem, że je mogą kupić tylko osoby zaakceptowane przez ferari, ale nie wiem ile w tym prawdy (podobno chodzi o to, że delikwent musisł już mieć jakieś ferrari wcześniej, no i musi być gwarancja, że nie zrobi wiochy - np. wieć tunning).
Pozdr
Bo ja słyszałem, że je mogą kupić tylko osoby zaakceptowane przez ferari, ale nie wiem ile w tym prawdy (podobno chodzi o to, że delikwent musisł już mieć jakieś ferrari wcześniej, no i musi być gwarancja, że nie zrobi wiochy - np. wieć tunning).
Pozdr
Też tak słyszałem, ale tam na tej stronce pisze ze koleś jeszcze ma kilka wypasionych fur, więc może maił też jakieś ferrari, albo poprostu to ENZO kopił jako używane
Taki to ma życie, my sie podniecamy naszymi hankami za pare tysiecy a u niego w autku pewnie gałka zmany biegów jest droższa