Forumowe OSTRZEŻENIA
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- bartekwawa
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Re: Forumowe OSTRZEŻENIA
stworzyc osobny dzial, w ktorym znajdzie sie ostrzezenie po pierwszym razie wtedy kazdy z modów zobaczy nowy post sprawdzi i bedzie wiadomo o co chodzi. Bynajmniej tak mi sie wydaje...
Polerowanie aluminium na lustro: felg, pokryw zaworów, kolektorów ssących
Sprzedaż zawieszeń sportowych oraz gwintowanych
Opony
Sprzedaż zawieszeń sportowych oraz gwintowanych
Opony
Osobny dział w którym moderatorzy pisali by sobie kto od kogo i za co dostał ostrzeżenie przez PW tak, aby te się nie dublowały i aby można było właściwe ostrzeżenie przyznać w odpowiednim momencie...
No czegoś takiego to chyba jeszcze nikt na żadnym forum na świecie nie wymyślił...
No czegoś takiego to chyba jeszcze nikt na żadnym forum na świecie nie wymyślił...
Cham, prostak i je*any służbista.
Ja też dostałem ostrzeżenie za poradę w sprawie pasa tylnego. Regulamin regulaminem, ale może faktycznie warto oddzielić ten dla kupię od tego dla sprzedam ?
Elite 3000
po co? "przeciez merytorycznie to jest to samo"... a to, że chcesz komuś coś życzliwie doradzić czy złożyć ofertę to już Twój problem. Regulamin jest Regulaminem i należy bezmyślnie go przestrzegać!!! Poza tym musisz Ryba wiedzieć, że nawet jesli masz swoje zdanie czy racje to i tak to nic nie znaczy bo "pewna władza" ma swoje zasady i to one tu wyznaczają morale oraz ramy zachowań 
Jedyne na co możesz liczyć żebyś poczuł sie lepiej to kiciuś z szyderczymi przeprosinami
Jedyne na co możesz liczyć żebyś poczuł sie lepiej to kiciuś z szyderczymi przeprosinami
Yankol pisze:Przepraszający kiciuś dla Was:

Bo dział kupię to nie dział porady...Ryba pisze: Ja też dostałem ostrzeżenie za poradę w sprawie pasa tylnego.
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Ale czy jeśli ktoś chce pomóc i doradzić komuś, żeby nie kupował bezsensownie części której nie potrzebuje / może naprawić, to czy nie warto wydzielić tematu do działu warsztat zamiast je*nąć warna?
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
Wydaje mi się, że te ostrzeżenia są wydawane na zasadzie "o patrzę, że w temacie jest więcej niż 1 post, to jeb z klapkami na oczach kasuje 2 posta, a autor dostaje ostrzeżenie".
Rozumiem, że należało by się gdyby np. ktoś napisał "haha ale ciota rozwalił auto i teraz szuka części", czy bezsensowny spam typu "i tak nie sprzedasz", a nie w KAŻDEJ sytuacji
Przecież można trochę ruszyć głową ?! Mnie to nie boli, bo ten pasek nie niesie konsekwencji i po jakimś tam czasie znika, ale powody dla których się pojawia są czasem dziwne
Rozumiem, że należało by się gdyby np. ktoś napisał "haha ale ciota rozwalił auto i teraz szuka części", czy bezsensowny spam typu "i tak nie sprzedasz", a nie w KAŻDEJ sytuacji
Przecież można trochę ruszyć głową ?! Mnie to nie boli, bo ten pasek nie niesie konsekwencji i po jakimś tam czasie znika, ale powody dla których się pojawia są czasem dziwne
Elite 3000
-ciastek-, odnośnie szyderczych przeprosin
czego się spodziewałeś - każdy kto czyta wypowiedzi Yankol, -a może sam ocenić ile jego wypowiedzi są warte. Mnie już niczym "mondrym" niezaskoczy
Pozatym w dziale dot. forum też dał popis swojego jedynie słusznego myślenia. Sprawa dot. wklejania w dziale "nasze auta" załączników. Wklejanie zdjęć w formie załączników miało być "nagradzane". Gdy spytałem czy nie lepiej wyłączyć w ogóle taką możliwość skoro z czasem i tak miała być zablokowana dostałem odpowiedź, że nieznajomość "prawa szkodzi" - ot logika człowieka, który powinien być naszym wzorem w sprawach współżycia forumowego 
"Żyj jak byś miał umrzeć jutro, marz jak byś miał żyć wiecznie..."
Yankol, swoja postawą i podpisem tylko pokazujesz jakim faktycznie jesteś bucem i prostakiem... człowiek inteligentny rozmawia rzeczowo a jedyne co ty potrafiłeś zrobic to tylko wkleić sobie ten podpis... i pewnie teraz myślisz, ze jesteś fajny... bo będziesz uchodził na forum za cwaniaka co ma swoje zasady i .... uuuuuu bójcie się wszyscy bo Yankol wali na lewo i prawo swoimi zasadami
i zaraz warny się posypią uuuuu aż strach się bać
Prawda jest taka, że nie masz nic mądrego do napisania w tym temacie i jeszcze błaznujesz...
w sumie nie wiem po co, bo z jedengo pajaca dwóch nie zrobisz, także efekt wymierny 
Prawda jest taka, że nie masz nic mądrego do napisania w tym temacie i jeszcze błaznujesz...

Już? Pojeździliście sobie chłopcy po mnie? Słupki Waszego samopoczucia i samooceny poszybowały w górę?
Jeżeli tak to zapraszam do tego tematu:
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=26011
oraz do przedstawienia swoich propozycji zmiany regulaminu.
Tutaj z kolei zapraszam płaczków do dyskusji na temat mojego moderowania: http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php? ... &sk=t&sd=a
Od teraz, każdy post nie na temat, a przypominam temat brzmi: forumowe ostrzeżenia, będzie, jakże by inaczej, nagradzany ostrzeżeniem.
Jeżeli tak to zapraszam do tego tematu:
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=26011
oraz do przedstawienia swoich propozycji zmiany regulaminu.
Tutaj z kolei zapraszam płaczków do dyskusji na temat mojego moderowania: http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php? ... &sk=t&sd=a
Od teraz, każdy post nie na temat, a przypominam temat brzmi: forumowe ostrzeżenia, będzie, jakże by inaczej, nagradzany ostrzeżeniem.
w sumie w tym temacie mam jeszcze jedno pytanie ad

skoro to nie niesie żadnych konsekwecji to po co dałes mi warna? lepiej było napisac na PW o co kaman... wyszło by na jedno...Yankol pisze:Dostaliście słuszne ostrzeżenia które NIE NIOSĄ ZA SOBĄ ŻADNYCH KONSEKWENCJI

Można powiedzieć, że ostrzeżenia to taka żółta kartka podczas meczu - sama w sobie nie niesie żadnych konsekwencji ale już 2 w jednym meczu bądź 4 z rzędu wykluczają zawodnika z gry na jakiś czas.
Taka forma upomnienia
Taka forma upomnienia