Forumowe OSTRZEŻENIA

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
bartekwawa
#Civic4g Member
Kontakt:

Re: Forumowe OSTRZEŻENIA

Post autor: bartekwawa »

stworzyc osobny dzial, w ktorym znajdzie sie ostrzezenie po pierwszym razie wtedy kazdy z modów zobaczy nowy post sprawdzi i bedzie wiadomo o co chodzi. Bynajmniej tak mi sie wydaje...
Polerowanie aluminium na lustro: felg, pokryw zaworów, kolektorów ssących
Sprzedaż zawieszeń sportowych oraz gwintowanych

Opony
Awatar użytkownika
Yankol
#Civic4g Member

Post autor: Yankol »

Osobny dział w którym moderatorzy pisali by sobie kto od kogo i za co dostał ostrzeżenie przez PW tak, aby te się nie dublowały i aby można było właściwe ostrzeżenie przyznać w odpowiednim momencie...
No czegoś takiego to chyba jeszcze nikt na żadnym forum na świecie nie wymyślił...
Cham, prostak i je*any służbista.
Ryba
#Civic4g Member

Post autor: Ryba »

Ja też dostałem ostrzeżenie za poradę w sprawie pasa tylnego. Regulamin regulaminem, ale może faktycznie warto oddzielić ten dla kupię od tego dla sprzedam ?
Elite 3000
-ciastek-
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: -ciastek- »

po co? "przeciez merytorycznie to jest to samo"... a to, że chcesz komuś coś życzliwie doradzić czy złożyć ofertę to już Twój problem. Regulamin jest Regulaminem i należy bezmyślnie go przestrzegać!!! Poza tym musisz Ryba wiedzieć, że nawet jesli masz swoje zdanie czy racje to i tak to nic nie znaczy bo "pewna władza" ma swoje zasady i to one tu wyznaczają morale oraz ramy zachowań :zawstydzony:

Jedyne na co możesz liczyć żebyś poczuł sie lepiej to kiciuś z szyderczymi przeprosinami :wstyd: :wstyd: :wstyd:
Yankol pisze:Przepraszający kiciuś dla Was:

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Yankol
#Civic4g Member

Ryba pisze: Ja też dostałem ostrzeżenie za poradę w sprawie pasa tylnego.
Bo dział kupię to nie dział porady...
Awatar użytkownika
scanikwwo
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: scanikwwo »

Ale czy jeśli ktoś chce pomóc i doradzić komuś, żeby nie kupował bezsensownie części której nie potrzebuje / może naprawić, to czy nie warto wydzielić tematu do działu warsztat zamiast je*nąć warna?
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.

Serdecznie pozdrawiam!
Ryba
#Civic4g Member

Post autor: Ryba »

Wydaje mi się, że te ostrzeżenia są wydawane na zasadzie "o patrzę, że w temacie jest więcej niż 1 post, to jeb z klapkami na oczach kasuje 2 posta, a autor dostaje ostrzeżenie".

Rozumiem, że należało by się gdyby np. ktoś napisał "haha ale ciota rozwalił auto i teraz szuka części", czy bezsensowny spam typu "i tak nie sprzedasz", a nie w KAŻDEJ sytuacji :hyhy:

Przecież można trochę ruszyć głową ?! Mnie to nie boli, bo ten pasek nie niesie konsekwencji i po jakimś tam czasie znika, ale powody dla których się pojawia są czasem dziwne :spi:
Elite 3000
Awatar użytkownika
r@do
#Civic4g Member

Post autor: r@do »

-ciastek-, odnośnie szyderczych przeprosin :wstyd: czego się spodziewałeś - każdy kto czyta wypowiedzi Yankol, -a może sam ocenić ile jego wypowiedzi są warte. Mnie już niczym "mondrym" niezaskoczy ;) Pozatym w dziale dot. forum też dał popis swojego jedynie słusznego myślenia. Sprawa dot. wklejania w dziale "nasze auta" załączników. Wklejanie zdjęć w formie załączników miało być "nagradzane". Gdy spytałem czy nie lepiej wyłączyć w ogóle taką możliwość skoro z czasem i tak miała być zablokowana dostałem odpowiedź, że nieznajomość "prawa szkodzi" - ot logika człowieka, który powinien być naszym wzorem w sprawach współżycia forumowego :padam:
"Żyj jak byś miał umrzeć jutro, marz jak byś miał żyć wiecznie..."
-ciastek-
#Civic4g Member
Kontakt:

Yankol, swoja postawą i podpisem tylko pokazujesz jakim faktycznie jesteś bucem i prostakiem... człowiek inteligentny rozmawia rzeczowo a jedyne co ty potrafiłeś zrobic to tylko wkleić sobie ten podpis... i pewnie teraz myślisz, ze jesteś fajny... bo będziesz uchodził na forum za cwaniaka co ma swoje zasady i .... uuuuuu bójcie się wszyscy bo Yankol wali na lewo i prawo swoimi zasadami :mur: :mur: :mur: i zaraz warny się posypią uuuuu aż strach się bać :szok:

Prawda jest taka, że nie masz nic mądrego do napisania w tym temacie i jeszcze błaznujesz... :rotfl: w sumie nie wiem po co, bo z jedengo pajaca dwóch nie zrobisz, także efekt wymierny :wstyd:
Obrazek
Awatar użytkownika
Yankol
#Civic4g Member

Już? Pojeździliście sobie chłopcy po mnie? Słupki Waszego samopoczucia i samooceny poszybowały w górę?

Jeżeli tak to zapraszam do tego tematu:
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=26011
oraz do przedstawienia swoich propozycji zmiany regulaminu.

Tutaj z kolei zapraszam płaczków do dyskusji na temat mojego moderowania: http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php? ... &sk=t&sd=a

Od teraz, każdy post nie na temat, a przypominam temat brzmi: forumowe ostrzeżenia, będzie, jakże by inaczej, nagradzany ostrzeżeniem.
-ciastek-
#Civic4g Member
Kontakt:

w sumie w tym temacie mam jeszcze jedno pytanie ad
Yankol pisze:Dostaliście słuszne ostrzeżenia które NIE NIOSĄ ZA SOBĄ ŻADNYCH KONSEKWENCJI
skoro to nie niesie żadnych konsekwecji to po co dałes mi warna? lepiej było napisac na PW o co kaman... wyszło by na jedno... :zawstydzony:
Obrazek
Awatar użytkownika
Yankol
#Civic4g Member

Można powiedzieć, że ostrzeżenia to taka żółta kartka podczas meczu - sama w sobie nie niesie żadnych konsekwencji ale już 2 w jednym meczu bądź 4 z rzędu wykluczają zawodnika z gry na jakiś czas.

Taka forma upomnienia :zawstydzony:
ODPOWIEDZ