To w takim razie proszę poprawić ten zapis, aby nie było niedomówień.10. Ogłoszenia bez odpowiedzi są kasowane automatycznie po 4 tygodniach. Jeśli sprzedaż lub zakupisz daną rzecz odpisz w temacie że ogłoszenie jest nieaktualne, a zostanie ono zamknięte przez administratora lub moderatora działu.
Forumowe OSTRZEŻENIA
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Forumowe OSTRZEŻENIA
Ten punkt dotyczy wystawiającego ogłoszenie, nie klienta. Jeżeli po wystawieniu przedmiotu w dziale sprzedam znajdziesz nabywcę to Ty piszesz że temat do zamknięcia a nie klient i tak samo w dziale kupię jeżeli kupisz to co ogłosiłeś ze potrzebujesz to zamykasz temat. Regulamin nic nie da gdy nie jest rozumiany 
Ignorantia iuris nocet
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
ech, żal panowie, żal.pl
tylko kilku ludzi trzymie mnie na tym forum, bo te chore zasady co niektóre to nie wiem komu służą... koorwa, no ciemnogród z niektórych bije jak chooj
proponuje niektórym członkom władzy, żeby się zastanowili czy sa kolegami z forum pilnujacymi ładu czy tylko chcą za wszelką cenę trzymac nie do końca racjonalnych się zasad!
proponuje niektórym członkom władzy, żeby się zastanowili czy sa kolegami z forum pilnujacymi ładu czy tylko chcą za wszelką cenę trzymac nie do końca racjonalnych się zasad!

- Wojtuuus
- #Civic4g Member
- Auto:: i-VT
- Silnik:: B16A1
a miałem to z kilka miesiecy temu napisac, farsa nie zla-ciastek- pisze:ech, żal panowie, żal.pl![]()
![]()
tylko kilku ludzi trzymie mnie na tym forum, bo te chore zasady co niektóre to nie wiem komu służą... koorwa, no ciemnogród z niektórych bije jak chooj
Żal to osób które nie rozumieją, że:
a)te 'chore zasady' są po to, aby wszyscy na forum się dobrze czuli, aby tematy się wygodnie czytało i aby panował, ogólnie rzecz biorąc, porządek,
b)te 'chore zasady' są po to aby ich przestrzegać,
c)te 'chore zasady' obowiązują wszystkich.
Poza tym, 'kolego' -ciastek- masz rację - ciemnogród bije jak choooj - mieć pretensje o to, że zostało się słusznie upomnianym...
a)te 'chore zasady' są po to, aby wszyscy na forum się dobrze czuli, aby tematy się wygodnie czytało i aby panował, ogólnie rzecz biorąc, porządek,
b)te 'chore zasady' są po to aby ich przestrzegać,
c)te 'chore zasady' obowiązują wszystkich.
Poza tym, 'kolego' -ciastek- masz rację - ciemnogród bije jak choooj - mieć pretensje o to, że zostało się słusznie upomnianym...
Cham, prostak i je*any służbista.
żebyśmy byli kolegami to musielibysmy wódke razem pić, a ku temu jakoś się nie zanosiYankol pisze:'kolego' -ciastek- masz rację
yankol, gosciu zastanów się czy ty jestes zdrowy na umysle???? do chooja pana, forum samochodowe (czy nawet jakieś inne o luźnej tematyce)to zabawa, hobby, sposób na spedzenie wolnego czasu a nie koorva jakiś horror i dramat, który co niektórzy jak ty tu tworzą!
Proszę więc grzecznie wytłumacz mi jaki sens ma ten zapis
skoro ktos czegos szuka , a ja pisze w temacie, ze to mam to czym to innym szkodzi, że jest napisane w temacie a nie na pw???? weź mi to proszę wytłumacz jakos racjonalnie. no chyba, że nie potrafisz mysleć i jestes jak ta małpa co robi to co sie jej każe?!?6. Pytania dotyczące kupowanego/sprzedawanego towaru oraz oferty sprzedaży dla zainteresowanego zadajemy/składamy na PW lub za pomocą danych kontaktowych podanych w ogłoszeniu. Posty tego typu będą usuwane i nagradzane ostrzeżeniem.
Ludzie, opanujcie się! Bo niektóre zasady sa jakieś mocno chore i pojebane i modzi bardziej nadaja się do MO i godz policyjnej niz do pilnowania forum

Dlatego, jakbyś nie zauważył, napisałem 'kolego' a nie kolego...
Co do samych zasad na forum. Zostały ustalone takie a nie inne i należy się do nich dostosować. Naszą rolą (moderatorzy, admini) jest pilnowanie porządku. Uwierz, że dziennie usuwamy takie ilości niepotrzebnych, nie na temat, czy po prostu głupich postów, że po dwóch tygodniach kompletnego nie sprzątania pewnie byłbyś jedną z pierwszych osób która krzyczy: "gdzie Ci moderatorzy, czy ktoś tu pilnuje porządku? Taki burdel wszędzie, niczego nie można znaleźć..."
Czy Tobie (i oczywiście innym również) się to podoba czy nie to będąc częścią jakiejś społeczności trzeba przestrzegać reguł, zasad w niej panujących. Wyjeżdżasz na drogę - przestrzegasz kodeksu ruchu, idziesz do pracy - przestrzegasz przepisów wewnętrznych, grasz w nogę - trzymasz się przepisów... wchodzisz na forum - przestrzegasz regulaminu. Jeżeli nie rozumiesz tej prostej zależności - to już Twój problem.
Aha, i na koniec - radziłbym powstrzymywać się od wydawania opinii na temat mojego stanu umysłu. Takie wypowiedzi raczej wystawiają świadectwo osobie która je wygłasza... a Twoje wypowiedzi, jakby to delikatnie ująć, nie wystawiają Ci tego świadectwa zbyt dobrego... Swoją drogą - dzięki za troskę - wszystko u mnie ok!
Temat uważam za zamknięty.
Dobranoc
Co do samych zasad na forum. Zostały ustalone takie a nie inne i należy się do nich dostosować. Naszą rolą (moderatorzy, admini) jest pilnowanie porządku. Uwierz, że dziennie usuwamy takie ilości niepotrzebnych, nie na temat, czy po prostu głupich postów, że po dwóch tygodniach kompletnego nie sprzątania pewnie byłbyś jedną z pierwszych osób która krzyczy: "gdzie Ci moderatorzy, czy ktoś tu pilnuje porządku? Taki burdel wszędzie, niczego nie można znaleźć..."
Czy Tobie (i oczywiście innym również) się to podoba czy nie to będąc częścią jakiejś społeczności trzeba przestrzegać reguł, zasad w niej panujących. Wyjeżdżasz na drogę - przestrzegasz kodeksu ruchu, idziesz do pracy - przestrzegasz przepisów wewnętrznych, grasz w nogę - trzymasz się przepisów... wchodzisz na forum - przestrzegasz regulaminu. Jeżeli nie rozumiesz tej prostej zależności - to już Twój problem.
Aha, i na koniec - radziłbym powstrzymywać się od wydawania opinii na temat mojego stanu umysłu. Takie wypowiedzi raczej wystawiają świadectwo osobie która je wygłasza... a Twoje wypowiedzi, jakby to delikatnie ująć, nie wystawiają Ci tego świadectwa zbyt dobrego... Swoją drogą - dzięki za troskę - wszystko u mnie ok!
Temat uważam za zamknięty.
Dobranoc
na szczęście mamy demokracje i czy Tobie sie to podoba czy nie ja temat uważam za nadal otartyYankol pisze:Temat uważam za zamknięty.
co do pilnowania porzadku to skończ głupoty opowiadac bo jestem adminem na kilku forach i wiem co się dzieje, ale trzeba być tez człowiekiem dla innych a nie tylko tworzyc pojebane zasady i się ich sztywno trzymać. to tak samo jak cię policja zatrzyma za jakies wykroczenie to prosisz o upomnienie a jak da od razu mandat to zaraz "służbista jebany"!!!
Zasady sa dla ludzi i ofc trzeba sie ich trzymać ale nie dajmy się zwariować i włącz myslenie czasem bo chyba zapomniałes po co masz rozum! Zyj i daj żyć innym!!!
generalnie w doopie mam jakie chcesz mi wystawic swiadectwo bo to co o Tobie i o Twoim postepowaniu myślę, nie ma nic do tego jakim jestem człowiekiem. Jesli nie potrafisz wysunąć racjonalnych kontr odpowiedzi to piszesz takie głupoty próbujac wejść mi na honor...Yankol pisze:Aha, i na koniec - radziłbym powstrzymywać się od wydawania opinii na temat mojego stanu umysłu. Takie wypowiedzi raczej wystawiają świadectwo osobie która je wygłasza... a Twoje wypowiedzi, jakby to delikatnie ująć, nie wystawiają Ci tego świadectwa zbyt dobrego... Swoją drogą - dzięki za troskę - wszystko u mnie ok!

-ciastek-, ja Cię rozumiem i myśle podobnie. Kilka miesięcy temu też dostałem ostrzeżenie od naszego "geniusza" którego avatar określa go w 100%. Uzasadnieniem też było złamanie 6 pkt. regulaminu. Problem w tym, że ja w ogóle nie złamałem tego punktu. Tak samo jak w Twoim przypadku nasz wszytko najlepiej wiedzący mod nie potrafił racjonalnie wytłumaczyć w jaki sposób naruszyłem regulamin. Najlepsze jest to, że ostrzeżenia zależą od bliżej nieokreślonego widzimisie naszego "kolegi" - czasem chce mu się napisać ostrzeżenie (w temacie), czasem nie i odrazu leci "czerwona kartka" - ot taka nasza forumowa ruletka : )
Pozdrawiam wszytkich, którzy umieją zachować rozsądek.
Ps: zasada są potrzebne i jestem za ich respektowaniem ale co niektórzy powinni zatrudnić nie np. w straży miejskiej - mogliby dać upust swojej fantazji wlepiając mandaty straszym Paniom za nieprowadzenie ratlerka na smyczy
Pozdrawiam wszytkich, którzy umieją zachować rozsądek.
Ps: zasada są potrzebne i jestem za ich respektowaniem ale co niektórzy powinni zatrudnić nie np. w straży miejskiej - mogliby dać upust swojej fantazji wlepiając mandaty straszym Paniom za nieprowadzenie ratlerka na smyczy
"Żyj jak byś miał umrzeć jutro, marz jak byś miał żyć wiecznie..."
- venom
- #Civic4g Friend
- Auto:: ED8
- Silnik:: D15B2
Spokojnie Panowie. Jedno ostrzeżenie to nie koniec świata. Nikt tutaj bana nie dostał za dział giełda i póki co się na to nie zanosi. Ostrzeżenie to jakiś tam znak żeby zwrócić uwagę na regulamin.r@do pisze: Pozdrawiam wszytkich, którzy umieją zachować rozsądek.
HA!
Nie rozumiem Was. Dostaliście słuszne ostrzeżenia które NIE NIOSĄ ZA SOBĄ ŻADNYCH KONSEKWENCJI a płaczecie tutaj co najmniej tak jakbyście mieli kompletnie odcięty dostęp do forum.
Ja rozumiem, że są ludzie którzy w np. przypadku popełnienia jakiegokolwiek wykroczenia na drodze wręcz błagają policjanta o nie wypisanie mandatu... Ja jednak wychodzę z założenia, że jako dorośli (w większości) ludzie potraficie się zachować jak mężczyźni i wziąć na klatę odpowiedzialność za swoje przewinienia. Większość osób poprzez PW przeprasza za swoje przewinienia i rozumie fakt, że dostali warna <- dla mnie taka osoba zachowuje się jak mężczyzna (bez względu na jej płeć)
A takie 'płaczki' jak powyżej? No cóż, przynajmniej jest wesoło
Aha, panowie płaczący - żaden z Was nie dostał ostrzeżenia 'za nic', ze względu na moje widzimisie. Każde moje działanie jest widoczne w odpowiednim miejscu na forum i jest sprawiedliwe wobec wszystkich userów. Nie stosuję zasady, że niektórym dam warna a niektórym nie - jeżeli ktoś na niego zasługuje to go dostanie bez względu na to, czy jest na forum 5 lat czy 5 dni, czy ma auto warte 30 czy 3 tysiące, bez względu na to czy jest z Zabrza i widzimy się kilka razy w tygodniu czy może jest znad morza i pewnie nigdy w życiu go nie zobaczę. Jeżeli uważacie, że działam jak mi się podoba, jeżeli macie zastrzeżenie do mojej pracy - zgłoście to adminom.
I jeszcze jedna sprawa - nie mam zamiaru nikomu tłumaczyć dlaczego dostał dane ostrzeżenie. W wiadomości ma informacje o: punkcie regulaminu który został naruszony, treści tematu oraz treści swojego posta.
R@do, to np. info o Twoim ostrzeżeniu:
Na koniec: r@do - avatar mam specjalnie dla ludzi takich jak Ty. Możesz sobie 'poużywać' i dowartościować się na forum ogólnym jeżdżąc po 'buraku yankolu'. Taki mój ukłon w stronę co po niektórych...
Miłego dnia Panowie
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Nie rozumiem Was. Dostaliście słuszne ostrzeżenia które NIE NIOSĄ ZA SOBĄ ŻADNYCH KONSEKWENCJI a płaczecie tutaj co najmniej tak jakbyście mieli kompletnie odcięty dostęp do forum.
Ja rozumiem, że są ludzie którzy w np. przypadku popełnienia jakiegokolwiek wykroczenia na drodze wręcz błagają policjanta o nie wypisanie mandatu... Ja jednak wychodzę z założenia, że jako dorośli (w większości) ludzie potraficie się zachować jak mężczyźni i wziąć na klatę odpowiedzialność za swoje przewinienia. Większość osób poprzez PW przeprasza za swoje przewinienia i rozumie fakt, że dostali warna <- dla mnie taka osoba zachowuje się jak mężczyzna (bez względu na jej płeć)
A takie 'płaczki' jak powyżej? No cóż, przynajmniej jest wesoło
Aha, panowie płaczący - żaden z Was nie dostał ostrzeżenia 'za nic', ze względu na moje widzimisie. Każde moje działanie jest widoczne w odpowiednim miejscu na forum i jest sprawiedliwe wobec wszystkich userów. Nie stosuję zasady, że niektórym dam warna a niektórym nie - jeżeli ktoś na niego zasługuje to go dostanie bez względu na to, czy jest na forum 5 lat czy 5 dni, czy ma auto warte 30 czy 3 tysiące, bez względu na to czy jest z Zabrza i widzimy się kilka razy w tygodniu czy może jest znad morza i pewnie nigdy w życiu go nie zobaczę. Jeżeli uważacie, że działam jak mi się podoba, jeżeli macie zastrzeżenie do mojej pracy - zgłoście to adminom.
I jeszcze jedna sprawa - nie mam zamiaru nikomu tłumaczyć dlaczego dostał dane ostrzeżenie. W wiadomości ma informacje o: punkcie regulaminu który został naruszony, treści tematu oraz treści swojego posta.
R@do, to np. info o Twoim ostrzeżeniu:
Jeżeli nie jesteś w stanie zrozumieć dlaczego dostałeś ostrzeżenie - przykro mi z tego powodu.Użytkownik otrzymał następujące ostrzeżenie
» To jest ostrzeżenie dotyczące tego Twojego postu: http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php? ... 93#p353893.
Temat: Civic USDM na cześci UPDATE
Treść postu:
pisalem w sprawie dimera - prosze o kontakt
Regulamin działu sprzedam - punkt 6.
Na koniec: r@do - avatar mam specjalnie dla ludzi takich jak Ty. Możesz sobie 'poużywać' i dowartościować się na forum ogólnym jeżdżąc po 'buraku yankolu'. Taki mój ukłon w stronę co po niektórych...
Miłego dnia Panowie