za to jedna rzecz ktora w poniedzialek kupilem na allegro doszla w srode popoludniu. wiec nie ma reguły.
Smycze Klubowe - Zapisy !!!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
ja wczoraj dostalem rachunek za telefon na ktorym termin platnosci byl 2 stycznia
a pownienem go dostac okolo 23-24 grudnia.
za to jedna rzecz ktora w poniedzialek kupilem na allegro doszla w srode popoludniu. wiec nie ma reguły.
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
kurza stopa!
wlasni sobie uswiadomilem ze jak smycze byly wyslane poleconym to dostane najwyzej awizo (przy dobrych wiatrach)
zatrudnili u mnie ostatnio nowego listonosza, mojego znajomego, gowniarz ma z 2 lata wiecej niz ja, a len z niego nie z tej ziemi!
ostatnio nawet awizo nie dostalem bo mu sie nie chcialo...
wlasni sobie uswiadomilem ze jak smycze byly wyslane poleconym to dostane najwyzej awizo (przy dobrych wiatrach)
zatrudnili u mnie ostatnio nowego listonosza, mojego znajomego, gowniarz ma z 2 lata wiecej niz ja, a len z niego nie z tej ziemi!
EJ2: mix D15B7+D16Z6 
U mnie praca poczty też pozostawia wiele do życzenia. Ta instytucja żyje własnym życiem.
Ja też już wypatruje listonosza
Możesz mu zwracać uwage, słać skargi a on i tak dalej swoje 
Ja też już wypatruje listonosza
U mnie dokładnie to samo!! Koleś sobie wszystko zlewatfidos pisze:zatrudnili u mnie ostatnio nowego listonosza, mojego znajomego, gowniarz ma z 2 lata wiecej niz ja, a len z niego nie z tej ziemi!
Zwykłe rodzinne kombi do turlania się po buły
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
ja mam tego samego listonosza od prawie 20 lat 
solidny facet. wiec licze ze jak sie pojawi cos do mnie to jak zwykle mi szybciutko przyniesie.
solidny facet. wiec licze ze jak sie pojawi cos do mnie to jak zwykle mi szybciutko przyniesie.
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Ja tu czekam i się dziwię, czemu tak długo...Bobas pisze:nie przypalajcie sie tak bo smycze jeszcze nie wysłane![]()
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
[4g, 4d, 4ever]
[4g, 4d, 4ever]