EURO 2012 - kibicowsko (wydzielone z tematu el_kozako)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: EURO 2012 - kibicowsko (wydzielone z tematu el_kozako)
Czy wy musicie sobie cisnąć?
Dlaczego wyrażenie swojego zdanie traktujecie jaki 'ciśnięcie'?
Po prostu ktoś kto nie otarł się o kibicowanie nie zrozumie jeżdżenia z flagami. U nas w Zabrzu średnio co dwa tygodnie w sezonie z flagami Górnika śmiga kupa aut pod stadion. Przed ważnymi meczami od rana widać śpiewających kibiców w koszulkach, z szalikami itp. Dla nas to jest normalne... dla innych to fanaberia i moda.
Po prostu ktoś kto nie otarł się o kibicowanie nie zrozumie jeżdżenia z flagami. U nas w Zabrzu średnio co dwa tygodnie w sezonie z flagami Górnika śmiga kupa aut pod stadion. Przed ważnymi meczami od rana widać śpiewających kibiców w koszulkach, z szalikami itp. Dla nas to jest normalne... dla innych to fanaberia i moda.
Cham, prostak i je*any służbista.
- MaRcInRoSz
- #Civic4g Member
Zgadza się . A nasz aktualnie 2 ligowy a w poprzednim sezonie 3 ligowy gryf wejherowo ograł w tym roku górnik zabrze 1-0 w PP.Yankol pisze:Dlaczego wyrażenie swojego zdanie traktujecie jaki 'ciśnięcie'?
Honda The power of dreams
Gryf to ostatnio w PP w ogóle namieszał
Najpierw Korona, potem Górnik. 
ja tam nic do nikogo nie mam tylko ta cala szopka z tymi flagami i przyozdabianiem samochodow w chinskim stylu jest nieco smieszna 
- zielina89
- #Civic4g Member
- Auto:: EE9
- Silnik:: B16A1
To samo można powiedzieć o Twoim aucie ,że jest śmieszne bo ma pomarańczowe felgi i kondona na masce. Serio aż tak Cię te flagi bolą ,że tak je hejtujesz ?
pewnie i bede nadal, nie lubie tego typu ptriotyzmu na popis
nie wiem tylko co moje auto ma wspolnego z tym tematem, jak chcesz je opisac to napisz to w moich tematach
ja nie przyozdabiam w ten sposob swoich samochodow, jak bym byl kibicem to bym chodzil na mecze i tam kibicowal a nie ozdabial samochod chinskimi patykami... nie wiem czym tu sie jarac, na szczescie coraz mniej tego na ulicach i wszystko wraca do normalnosci
nie wiem tylko co moje auto ma wspolnego z tym tematem, jak chcesz je opisac to napisz to w moich tematach
to wiedział byś o czym piszemy i miałbyś prawo zabierać głos w tej sprawie. Owszem, mogą Ci się te flagi nie podobać - Twoje prawo, ale nie oceniaj ludzi z nimi jeżdżących bądź samego zjawiska jeżdżenia z flagami bo nie masz bladego pojęcia o kibicowaniu.jak bym byl kibicem
- Twoja normalność dla innych (znacznej większości) jest nienormalnością więc czasami warto spojrzeć na sprawę z tej drugiej strony i odpowiedzieć sobie na pytanie - czy wszyscy są jacyś inni czy może to ze mną jest coś nie tak?wszystko wraca do normalnosci
nie no prosze Cie, obejmij mnie programem cenzury, bo nie mam do niczego prawa.Yankol pisze:to wiedział byś o czym piszemy i miałbyś prawo zabierać głos w tej sprawie.jak bym byl kibicem
a o tej normalnosci i nienormalnosci to napisales tak ze chyba sam nie masz pojecia o czym wogle gadasz... moze przeprowadzales jakies badania i wiesz ile to mniejszosc i wiekszosc i co sie komu podoba? decydujesz tu o tym co uwazaja miliony ludzi. Przepraszam ale nie bede odpisywal na Twoje posty bo z tego co wywnioskowalem wszystko wiesz, nawet to co zaraz odpisze wiec nie ma to najmniejszego sensu
Co do "sprawy większości": mecz Polska - Rosja oglądało w szczytowym momencie 16 mln Polaków. Biorąc pod uwagę, że część naszej populacji, ze względu choćby na wiek, nie jeździ samochodami, to można to nazwać większością 

..........
"Tam gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia"
Po co Wy się tak spinacie 
Auto-laweta z mechaniorem na pokładzie chętnie pomoże - Wrocław i okolice.
791-075-288 Marek
791-075-288 Marek
bo kibicowanie to fajna sprawa 
jaram się starymi rupieciami