EURO 2012 - kibicowsko (wydzielone z tematu el_kozako)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
EURO 2012 - kibicowsko (wydzielone z tematu el_kozako)
nie wiem czemu ale nie podoba mi sie ten patriotyzm w naszym kraju ktory pojawil sie o dziwo na euro, a flagi na 1maja to gdzie byly?
Re: POSTRACH MIASTA - ŹDZIRA ED6 - PRZYSTROJONA NA EURO :D
bo wtedy nie było flag w promocji tak jak teraz na euro, szmery bajery w hipermarketach itp itd 
"pieprzyc to co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją"
Bonio, ...... Jak dla mnie podczas Euro Polska powinna byc cala biało-czerwona, kazde auto powinno miec przynajmniej tą flagę. 1 maj jest co roku a Euro pierwszy raz w historii i kto wie kiedy bedzie nastepnym razem, my juz pewnie tego nie dozyjemy. A ludzi, którzy uwarzają tak jak Ty do piwnicy na czas EURO !! 
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
hunterkg pisze:Bonio, ...... Jak dla mnie podczas Euro Polska powinna byc cala biało-czerwona, kazde auto powinno miec przynajmniej tą flagę. 1 maj jest co roku a Euro pierwszy raz w historii i kto wie kiedy bedzie nastepnym razem, my juz pewnie tego nie dozyjemy. A ludzi, którzy uwarzają tak jak Ty do piwnicy na czas EURO !!
Każde auto flagę? Powiem tak - rzygam tymi flagami. Co rusz jakiś niedorobiony dzieciak otwiera z tyłu szybę i kombinujesz jakby to taką flagą w szybę nie oberwać. Ch*j mnie strzela jak widzę taki "patriotyzm" jak to już Bonio napisał. Wszyscy za Polską, ale zza telewizora każdy jest trenerem tak jak zza kierownicy jej mistrzem.
Wracając do autka, to podobywuje mnie się. Tylko kombinacja alpejska z glebą i tak będzie podwojeniem kosztów w perspektywie czasu.
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
scanikwwo, najlepiej isc na stadion czy strefe kibica w ubraniu cywilnym po co sie malowac i ubierac na siebie barwy klubowe ? po co robic z siebie malpe ? I co wy z tym patriotyzmem ? Jestesmy kibicami to pokazujmy to. Nawet wladze UEFA pochwalily Polske za wlasnie te flagi na autach. Jestem kibicem i jestem dumny ze jestem Polakiem dlatego flage mam i bede mial. Dlatego zeby nie bylo off topa dla mnie przystrojenie auta jak najbardziej pozytywne.
hunter sorry ale akurat 3/4 tych materialow flagopodobnych jest zrobiona w chinach i od kiedy to Polska flaga ma orzelka wydzielonego az na czerwone pole? Taki z Ciebie patriota z chin zdeka, jakbys tak bardzo byl tym patriota to zwrocilbys na to uwage i kupil taka flage wyprodukowana w PL, ciekawi mnie czy po euro dalej wszyscy bedziecie tak sie z tymi patykami wozic, czy jednak juz sie Polska flaga znudzi
tyle ode mnie w tym watku, najlepiej zeby ktos to wydzielil do odpowiedniego dzialu off topa i dal jakis temat co myslimy na temat flag na autach itp gadzetach
wlasciciela tematu przepraszam jesli go w czyms urazilem, wyrazam tylko swoja opinie
tyle ode mnie w tym watku, najlepiej zeby ktos to wydzielil do odpowiedniego dzialu off topa i dal jakis temat co myslimy na temat flag na autach itp gadzetach
wlasciciela tematu przepraszam jesli go w czyms urazilem, wyrazam tylko swoja opinie
- Toffik
- #Civic4g Member
- Auto:: ED6
- Silnik:: B16A1
Jestem zdania Bonia i scanika... mogę się założyć o skrzynkę wódki, że po euro kosze na śmieci i wysypiska będą całe w tych flagach, i nagle skończy się nasz patriotyzm...
Ale koniec OT...
Każdy ma własne zdanie i poczucie Patriotyzmu... połowa polaków nie zna dobrze hymnu, ale teraz wszyscy nagle z flagami i szalikami jeżdżą...
Ale koniec OT...
Każdy ma własne zdanie i poczucie Patriotyzmu... połowa polaków nie zna dobrze hymnu, ale teraz wszyscy nagle z flagami i szalikami jeżdżą...
Re: EURO 2012 - kibicowsko (wydzielone z tematu el_kozako)
Ja jeżdżę z flagą Japonii 
Haha a skad wiesz ze ja mam flage z orłem i napisem POLSKA ? Nie musisz mi mówic jak wyglada flaga Polski bo dobrze wiem. Oczywiscie ze po euro flaga zniknie bo akurat w tym przypadku nie pokazuje patriotyzmu tylko przybieram barwy narodowe.... Widac taki z Ciebie kibic (chociaz zaraz napiszesz ze jestes mega kibic). Dla prawdziwego kibica euro to świeto, tak jak jak Ty na wigilie ubierasz choinke tak kibice ubierają barwy klubowe lub narodowe. W tym przypadku patriotyzm przejawia sie we wspolnym kibicowaniu !! Nie z historia czy oddaniem za swój naródBonio pisze: Taki z Ciebie patriota z chin zdeka, jakbys tak bardzo byl tym patriota to zwrocilbys na to uwage i kupil taka flage wyprodukowana w PL, ciekawi mnie czy po euro dalej wszyscy bedziecie tak sie z tymi patykami wozic, czy jednak juz sie Polska flaga znudzi
to Ty taki zdeka kameleon jestes jak przybierasz barwy narodowe, teraz po euro bedziesz sie wstydzil jezdzic z polska flaga bo sie stanie nie modna? (wczesniej pisales ze jestes z tego dumny) bo ludzie beda sciagac to i Ty sciagniesz, daj spokoj,
nagle z Polski robicie US gdzie przed domami sa wywieszone flagi, tam to przynajmniej jakos wyglada i nikt tego nie wywiesza okazjonalnie jak to ma miejsce w naszym kraju;
co do kibicowania to szczerze? nie lubie pilki noznej, nie obchodzi mnie czy nasz zespol cos zdziala czy nie, nie ogladam meczow bo mnie to nie jara, w dodatku reprezentacja - ilu tam jest polakow z polski? to to jest reprezentacja PL? obcokrajowiec grajacy za jakis hajs w koszulce z polskimi barwami... powinni wszyscy to robic za darmo, mieszkac w swoich domach a nie hotelach i jezdzic na wlasna kieszen na mecze a nie byc wozeni autobusami, jaracie sie tym euro jak nie wiem co, a jak dla mnie to tylko marketing i krecenie hajsu
nagle z Polski robicie US gdzie przed domami sa wywieszone flagi, tam to przynajmniej jakos wyglada i nikt tego nie wywiesza okazjonalnie jak to ma miejsce w naszym kraju;
co do kibicowania to szczerze? nie lubie pilki noznej, nie obchodzi mnie czy nasz zespol cos zdziala czy nie, nie ogladam meczow bo mnie to nie jara, w dodatku reprezentacja - ilu tam jest polakow z polski? to to jest reprezentacja PL? obcokrajowiec grajacy za jakis hajs w koszulce z polskimi barwami... powinni wszyscy to robic za darmo, mieszkac w swoich domach a nie hotelach i jezdzic na wlasna kieszen na mecze a nie byc wozeni autobusami, jaracie sie tym euro jak nie wiem co, a jak dla mnie to tylko marketing i krecenie hajsu
Dlatego sam sobie odpowiadasz na pytanie, nie jestes kibicem i nie czujesz tego klimatu. Swoja droga dobrze ze takich ludzi jak Ty jest coraz mniej (krytykow i czepiajacych sie wszytskiego) przez takich ludzi Polska była by dalej smutna, szara i ponura. Na szczescie tak nie jest. Gdyby kazdy mial taki tok rozumowania jak Ty to nikt by nie wywieszał flag (w oknach, na autach) nikt by nie kupował gadzetow pilkarskich z logo. W ogole po co takim ludziom euro ? Powtarzam jeszcze raz nie myl pojecia patriotyzmu zwiazanego z historia narodu czy oddaniem zycia za naród z pojeciem uspolecznienia sie z Polska Reprezentacja i wspomagania ich chocby "glupia" wywieszka na aucie. Tyle w temacie AMEN !
skoro Ty jestes taki kibic to czy przy kazdym meczu Polskiej reprezentacji wywieszasz te flagi i afiszujesz sie ze swoja Polskoscia czy tylko teraz jak jest duzo obcokrajowcow w pl?
ariwederczi roma
ariwederczi roma