Powiadamianie o nadejściu PW na maila nie działa
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Powiadamianie o nadejściu PW na maila nie działa
Ktoś coś? Dostaję PW na forum chciałbym być o tym informowany na maila, a tu nic? Ktoś ma jakiś pomysł, dlaczego? Czegoś nie zaznaczyłem, a powinienem? W "ustawieniach forum" mam zaznaczone "Powiadamiaj mnie, gdy dostaję PW", ale nic z tego.
hmm?
Bardzo ułatwiłoby mi to życie, proszę o pomoc...
hmm?
Bardzo ułatwiłoby mi to życie, proszę o pomoc...
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Re: Powiadamianie o nadejściu PW na maila nie działa
mam to samo myślałem ze to gmail leci w ch Ale widzę ze nie
Ja dostaję powiadomienie ale zwykle po czasie - tzn kilka godzin po przeczytaniu PW 
Cham, prostak i je*any służbista.
Ja nie dostałem nawet po czterech dniach.
Dla ułatwienia dodam, że mam prywatną domenę z końcówką .pl, żadne wp, gmaile, onety, interie czy tenbity.
Dla ułatwienia dodam, że mam prywatną domenę z końcówką .pl, żadne wp, gmaile, onety, interie czy tenbity.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
mio tez nie przychodza powiadomienia od dawna...
Filtry antyspamowe mam powyłączane i na serwerze i w programie pocztowym, nie mogę sobie pozwolić na ich manie.
Prawdopodobnie nasz serwer nie wysyła, problem jest również z linkami aktywacyjnymi. Problem poruszony, sprawa w toku...
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
Coś się dzieje, bo dzisiaj dostałem pierwsze powiadomienie od kilkunastu dni. 
Działa, dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!