ale ten tydzien bedzie sie dluzyl przez to oczekiwanie
III Zlot Civic 4G Borsk 2008
I miejsce w konkursie na najszybsze auto w klasie 1.5+,1.6 D-seria
I miejsce w konkursie sprawnosciowym kierowca i auto zlotu
Tak swoją drogą wie ktoś co się dzieje z pocztą? czekam nie tylko smyczki ale pare rzeczy jeszcze z allegro do mnie idzie i idzie i jakoś im się nie śpieszy
Niedzielne ofiary i oprawcy niedzielni - każdy ponad każdym - Wszyscy najmądrzejsi
Konkurencja nie wskoczy bo z tego co wiem poczta ma monopol na przesylki listowe (korespondencje prywatna) i raczej nie ma zamiaru z tego rezygnowac, tylko nie moge sobie uswiadomic tego jak w cywilizowanym kraju mozna czekac na list ponad miesiac
chlopaki nie zalamojcie mnie bo jeszcze na klocki czekam!!! smyczki jakos przezyje te parenascie dni ale bez hamulcow ciezko sie jezdzi
III Zlot Civic 4G Borsk 2008
I miejsce w konkursie na najszybsze auto w klasie 1.5+,1.6 D-seria
I miejsce w konkursie sprawnosciowym kierowca i auto zlotu
matx2 pisze:jak w cywilizowanym kraju mozna czekac na list ponad miesiac
Przecież jesteśmy krajem Polan...
Brakuje tylko, żeby Lepper został prezydentem i znowu wrócili byśmy do epoki kamienia łupanego.
Co do poczty, to ani mi nie mówcie, przed świętami kupiłem prezent na allegro, koleś wysłał w środę (20.12.06) priorytetem, a doszła po świętach (27.12.06)
A niby priorytet jest do 2 dni,
Ostatnio zmieniony 2007-01-08, 22:37 przez Wisnia6, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
ehh a ja w przeciagu ostatnich kilku dni zamowilem rozne rzeczy- na szczescie pierdoly typu dystanse z mdfu, jakies mierniki.itp. to przynamniej bede wiedziial ze moge poczekac . ale z tym mi sie nie spieszy
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Pozostawia za plecami Babilonu dym