Wojtuuus pisze:Yankol pisze:Przypominam o wpinaniu zdjęć na zewnętrzny serwer - regulamin działu nasze samochody.
-temat w dziale shuttle-
No i po co taki post Yankol? Zupełnie bez sensu, pokazujesz bezsensownie swoją władzę, mnie to już zaczyna pomału irytować, takie bicie piany.
Przed napisaniem tego usunąłem posta z wpiętymi załącznikami. Przypomniałem autorowi dlaczego to zrobiłem, żeby zaraz nie pisał w tym miejscu swoich żalów jak inni. Kapiszi??
Poza tym - do reszty - ja wiem, że Wam się nie podoba fakt, że nagle ktoś zabrał się za to co od kilku lat wszyscy olewali. Ze nagle nie możecie sobie pisać byle czego byle gdzie. Taka była decyzja aby w końcu zrobić porządek na tym forum. Zobaczycie, minie pół roku, Wasze warny poznikają, nauczymy się innego porządku i wszyscy będą zadowoleni.
Skip - dla Twojej informacji - ani ja młody, ani zagubiony, ani tym bardziej po nocach nie ślęczę przy kompie

A modem jestem na innych forach od lat więc nikt mi niczego tłumaczyć nie musi.
Zresztą jak widać to Wam raczej trzeba tłumaczyć, że regulaminy się czyta i się do nich stosuje.
---
Dodano 7 kwi 2012, 2012 08:47 ---
Domin pisze:Yankol, dziękuje za warna za posta z działu sprzedam. Poinformowałem innych użytkowników, że felgi sprzedane, a to ostrzeżenie.

Od informowania innych o sprzedaniu towaru jest sprzedający/autor ogłoszenia a nie postronna osoba. Punkt 10 regulaminu.