ciekawe ogłoszenie:)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: ciekawe ogłoszenie:)
nie wydaje mi sie aby to byl nowy silnik, poza tym chyba nawet jak juz to chyba i tak nie ta generacja
Wg. mnie nowy, a że nie ta generacja to wiadoma sprawa, ale zaadaptować by można jeśli się uprzeć 
tylko dlaczego niekompletny? i nie chodzi mi tutaj tylko o kol. wydechowy
TPS rozwalony, czy mi się wydaje ? 
Riders on the storm
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet family will die
Killer on the road, yeah
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet family will die
Killer on the road, yeah
-
Stoki Chan
- #Civic4g Member
http://otomoto.pl/honda-civic-1-6-16v-p ... 37254.html
mój były civik trafił na otomoto
Z tego co widzę po fotkach to dalej tam siedzi d15 na mpfi . Nie wiem jakim cudem koleś zrobił z niego 1.8 xD . Hehe . Silnik brał trochę oleju ,ale nie kopcił , wywalało przy ostrej jeździe płyn ze zbiorniczka , może ogarnięte jest . Tak samo jak check engine (aparat zapłonowy , jakiś czujnik padł z tego co pamietam , warto oblukac czy teraz jest ok) . Remus to tylko końcowy był , lewy tył (przy wlewie paliwa ) to sporo szpachli było . Ogólnie za taką kasę ... igły z tego nie da się zrobic ,ale zabawkę na tor jak najbardziej
mój były civik trafił na otomoto
Z tego co widzę po fotkach to dalej tam siedzi d15 na mpfi . Nie wiem jakim cudem koleś zrobił z niego 1.8 xD . Hehe . Silnik brał trochę oleju ,ale nie kopcił , wywalało przy ostrej jeździe płyn ze zbiorniczka , może ogarnięte jest . Tak samo jak check engine (aparat zapłonowy , jakiś czujnik padł z tego co pamietam , warto oblukac czy teraz jest ok) . Remus to tylko końcowy był , lewy tył (przy wlewie paliwa ) to sporo szpachli było . Ogólnie za taką kasę ... igły z tego nie da się zrobic ,ale zabawkę na tor jak najbardziej
Mógł chociaż tą gąbkę z fotela posprzątać do zdjęć 

..........
"Tam gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia"
i kapsel od żubra 
Padłem.,SILNIK JEST PODKRĘCONY NA 1.8
Chyba kluczem 10' podkręcił go, a 17' to by gnojowoza z niego zrobił.kremat0r pisze:,SILNIK JEST PODKRĘCONY NA 1.8
Auto-laweta z mechaniorem na pokładzie chętnie pomoże - Wrocław i okolice.
791-075-288 Marek
791-075-288 Marek
hahaha niezly naku*wiator z niego, pewnie przygarnie go jakis typek i bedzie uzytkowal do ganiania kur po wioskach