Nowi moderatorzy

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

-ciastek-
#Civic4g Member
Kontakt:

Re: Nowi moderatorzy

Post autor: -ciastek- »

Moderatorem powinien być ktoś obiektywny, to raz. A dwa, że ta funkcja raczej nalezy się ludziom będącym na tym forum od jakiegoś dłuższego czasu, udzielającym się, zaangazowanym w forumowe życie... Wojtek, Yankol, Mac to świetne propozycje - ale decyzja powinna zostać podjęta tylko i wyłącznie przez grono adm i mod a nie zwykłych uzerów forum ;)
Obrazek
Stoki Chan
#Civic4g Member

Post autor: Stoki Chan »

a ja dodam jeszcze coś od siebie . oprócz tego co napisał ciastek , moderator powinien posiadac c4g i nie miec ostów :P (co to za policjant , który wcześniej był kryminalistą hahaha , sorry za porównanie , nie chciałem nikogo urazic jakby co :P )
Awatar użytkownika
Bonio
#Civic4g Member

Post autor: Bonio »

ale macie problemy, prziez to tylko do dzialu gielda.... ja ciez pierdziele to nie nominacje na prezydenta hehe
Stoki Chan
#Civic4g Member

Post autor: Stoki Chan »

Bonio pisze:ale macie problemy, prziez to tylko do dzialu gielda.... ja ciez pierdziele to nie nominacje na prezydenta hehe
ciesz się ,ze nie jestem moderatorem , bo byś dostawał osty za pierdzielenie głupot bez ładu i składu i spamowanie bez sensu ... ot tak dla jaj ,żeby sobie i innym humor poprawic :wstyd:
Bez odbioru .
Awatar użytkownika
Młody ŁDZ
#Civic4g Member

Post autor: Młody ŁDZ »

Akurat z Bonkiem się zgadzam, bo dział Giełdy na tym forum jest chory. A jak administracja nie chce aby pisać w sprzedam postów to niech może w końcu ustawi uprawnienia w panelu administracyjnym.
Awatar użytkownika
maciej
#Civic4g Member

Post autor: maciej »

Młody ŁDZ pisze:Akurat z Bonkiem się zgadzam, bo dział Giełdy na tym forum jest chory. A jak administracja nie chce aby pisać w sprzedam postów to niech może w końcu ustawi uprawnienia w panelu administracyjnym.
x2 zamykane tematy od razu po napisaniu to dobra opcja, odpada wtedy moderowanie postów w dziale, zostaje jedynie kwestia zgodny/niezgodny z regulaminem. Jeżeli ktoś ma pytania to PW lub inne opcje kontaktu, zamiast spamu w temacie, na ckpl od dłuższego czasu tak działa giełda i przynajmniej wg. mnie jest wzorowo, nie ma podbijania, 2 tyg i można wystawić znowu.
Obrazek
RacingFactory.pl
Telefon: 507 457 261
Gadu-Gadu: 32707752
E-mail: biuro@racingfactory.pl
Awatar użytkownika
Bonio
#Civic4g Member

stoki akurat od takich rzeczy jest forum wiec wolno mi pisac to co chce :P a czy to ktos traktuje jako spam czy nie to juz indywidualna sprawa. Nie masz o co sie spinac i serio ciesze sie bo widac po ostatnim poscie ze chyba bys sie nie nadawal... chill i sorry za off topa
Awatar użytkownika
ppiotrek
#Civic4g Member

Post autor: ppiotrek »

maciej pisze:
Młody ŁDZ pisze:Akurat z Bonkiem się zgadzam, bo dział Giełdy na tym forum jest chory. A jak administracja nie chce aby pisać w sprzedam postów to niech może w końcu ustawi uprawnienia w panelu administracyjnym.
x2 zamykane tematy od razu po napisaniu to dobra opcja, odpada wtedy moderowanie postów w dziale, zostaje jedynie kwestia zgodny/niezgodny z regulaminem. Jeżeli ktoś ma pytania to PW lub inne opcje kontaktu, zamiast spamu w temacie, na ckpl od dłuższego czasu tak działa giełda i przynajmniej wg. mnie jest wzorowo, nie ma podbijania, 2 tyg i można wystawić znowu.
Próbowałem przeforsować taki pomysł, niestety bezskutecznie. Moderowanie działu sprzedam to walka z wiatrakami. Wiem, bo sam trochę liznąłem tematu i się postanowiłem wypisać.

Popieram kandydaturę Yankola. Jednak uważam, że dwóch nowych moderatorów to za dużo. Chyba, że będą podziały kto za jaką część forum odpowiada.
Wiosenny detailing mojego CRX ED9 - zobacz i oceń efekty!
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=346956#p346956

Obrazek

Honda CRX ED9 B16A1 <3 - sprzedane...

Jest BMW!
Awatar użytkownika
Kirek
#Civic4g Member

Post autor: Kirek »

Prosta sprawa a komplikacje się robią, moderatorzy niech zdecydują i kropka bo zaraz do działu giełda będzie potrzebny ktoś po szkole handlowej :wstyd:
Obrazek
Awatar użytkownika
Tankian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Tankian »

dokonaliśmy wyboru
co do działu giełda, będziecie zaskoczeni
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016

Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
Awatar użytkownika
Bonio
#Civic4g Member

to pochwal sie coscie wykombinowali
Awatar użytkownika
venom
#Civic4g Friend
Auto:: ED8
Silnik:: D15B2

Post autor: venom »

Już niedługo zmiany będą widoczne dla wszystkich.
Dotyczą one zarówno forum, jak również klubowego konta na fb.
ED8 USDM '90

Obrazek
ODPOWIEDZ