Ogród Luizy oglądałem, spoko film
Drive też fajny i godny polecenia,jak dla mnie dobre efekty dźwiękowe i nawet fajan fabuła, troche inny od tradycyjnych filmów zza oceanu
Z polskich polecam także film pt. "Kret" o typku który działał w solidarności i był ucholem SB. Dobry
Auto Detailing - regeneracja lakieru, zmatowiałych lamp i reflektorów
- zabezpieczanie lakieru i felg powłokami kwarcowymi oraz hybrydowymi - GTECHNIQ
- trwałe powłoki na szybę odpychające wodę - wytrzymałość ok. 12 miesięcy
Jakimi sposobami sciagacie filmy i seriale? Mialem neta adsl a teraz przesiadlem sie na szerokopasmowe i na stronkach typu hellshare, rapidshare jest jakies ograniczenie i bardzo wolno sciaga, gdzie na adsl'u tego nie bylo. Wchodzilem na peb, klikalem w linka i np. top gear ladnie sie zasysal Co polecicie skad moglbym sciagac filmy i seriale wykorzystujac skutecznie lacze 10mb? Zainstalowalem na razie dc++ ale musze go skonfigurowac ogarnac jak to dziala. Emule muli przez router Cos oprocz tego?
torrenty sa przypałowe, jak sie za dużo ściąga to mogą wpaśc smutni panowie, zabiorą kompa i tak dojebia ze nielegalne oprogramowanie, że cięzko sie wypłacić. serwisy typu rapidshare, czy wspomniany easyfiles są bezpieczniejsze tylko trzeba przy tym siedzieć i wpisywać jakieś literki:) Co do seriali czy filmów to przychodzi mi do głowy tylko "Hoży doktorzy":) oglądałem kilka sezonów i mi sie zajebiśćie podobało
Sh4dY, do prywatnych domów bez głębszych przesłanek raczej nie wchodzą ... (naloty.pl - 99% przypadków to firmy/sprzedaż na giełdzie)
Oczywiście używać trzeba z rozsądkiem, a nie robić backup internetu i potem udostępniać to na łaczu 1gbps
Riders on the storm
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet family will die
Killer on the road, yeah