KOSZULKI KLUBOWE- SEDAN, HATCHBACK, CRX- lista III
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- mike8
- #Civic4g Member
- Auto:: ed7
- Silnik:: d16z2
Re: KOSZULKI KLUBOWE- SEDAN, HATCHBACK, CRX- lista III
na moje zadpuie jak zwykle paczki jakoś spóźnione przychodzą... 
Do mnie tez nie dotarło jeszcze ale nie ma co się niecierpliwić 
Kupię Crx polift
Jak wczoraj nie doszły, to jutro na pewno będą 

Czy ktokolwiek dostał już koszulki? Paczki wysłane tydzień temu, a prawdopodobnie nikt jeszcze nie otrzymał. Dzisiaj idę na pocztę dowiedzieć się o co chodzi. Ogólnie jestem znowu mega wkurwiony na poczte...

- Chmura
- #Civic4g Member
- Auto:: ED 4
- Silnik:: D16Z6
Do mnie właśnie w tej chwili listonosz przyniósł. Jestem bardzo zadowolony 
Honda Civic ED4 '90
Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03

Honda Civic ED3 '90
Honda Accord CG1 '98
Acura TL UA5 '99
Honda Accord CM8 '03
O, dzięki, Chmura. Dzięki Bogu
Już myślałem, że gdzieś zaginęły.
Właśnie wróciłem z poczty i pani w okienku mi wyjaśniła sprawę.
Wygląda to tak, że jest dużo skarg odnośnie niedochodzenia paczek na czas, zwykłych listów, listów poleconych i nawet dużych paczek. Wszystko ponoć przez spore przymrozki, samochody nie chcą odpalać i przez to wszystkie opóźnienia.
Także przepraszam wszystkich w imieniu poczty, mam nadzieję, że wszyscy wkrótce dostaną koszulki- tak jak Chmura. Pozdrawiam
Właśnie wróciłem z poczty i pani w okienku mi wyjaśniła sprawę.
Wygląda to tak, że jest dużo skarg odnośnie niedochodzenia paczek na czas, zwykłych listów, listów poleconych i nawet dużych paczek. Wszystko ponoć przez spore przymrozki, samochody nie chcą odpalać i przez to wszystkie opóźnienia.
Także przepraszam wszystkich w imieniu poczty, mam nadzieję, że wszyscy wkrótce dostaną koszulki- tak jak Chmura. Pozdrawiam

-
Merfi
- #Civic4g Member
- Auto:: Civic Ed6
- Silnik:: D16Y2 Turbo
- Kontakt:
Dostałem koszulkę. Dzięki. Ale pieczątka pocztowa na kopercie jest z 02.02.2012 więc po co kłamać?
strojenie komputerów obd1 P28, P30, P72, P06, modyfikacje elektryki obd2 obd1 obd0 etc, chiptuning, swapy, elektryka/elekronika, zamowienia części z USA http://www.merfiebay.com /forum
Że co ? Paczki wysyłałem w czwartek wieczorem tydzień temu! Może u Ciebie na poczcie dali pieczątkę. (Zresztą mało prawdopodobne, żeby przesyłka doszła w 1 dzień. Ponadto nie mam powodów, żeby kłamać) 

Witam , jest mały problem a mianowicie nie wiem czy przyjdzie 2 paczka czy to jakieś niedopatrzenie . Zamówiłem 1x Sedan oraz 1xCRX ...dotarła do mnie przed chwilą tylko 1xCRX . Zapłaciłem za 2 koszulki a dostałem narazie jedną jak to jest ?... (btw. z koszuleczki jestem zadowolony lecz ona nie jest dla mnie , dla mnie miałbyć Sedan ktory nie doszedł) Czekam na 2 paczke i ma dojśc...jak by co dowod przelewu za 2 koszulki mam .