Tak więc wg mnie - nie ma się co przejmować i martwić na zapas - braciak ma X-a slim (czy cuś takiego) - i nic się złego nie dzieje
Temat Konsolowy
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Temat Konsolowy
Poza tym problem zimnych lutów nie dotyczy tylko konsol - ale też laptopów (układy graficzne) i w mniejszym stopniu, ale też się zdarza w stacjonarkach
Wszystko przez spoiwa bezołowiowe i kiepskie chłodzenie 
Tak więc wg mnie - nie ma się co przejmować i martwić na zapas - braciak ma X-a slim (czy cuś takiego) - i nic się złego nie dzieje![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Tak więc wg mnie - nie ma się co przejmować i martwić na zapas - braciak ma X-a slim (czy cuś takiego) - i nic się złego nie dzieje
Riders on the storm
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet family will die
Killer on the road, yeah
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet family will die
Killer on the road, yeah
ktoś pamięta czy 3 miejsce na podium wystarczy żeby przejsć do dalszego etapu i odblokowania nastepnego auta na poczatku kariery w colinie 4? bo ja juz nie pamiętam ale wydaje mi sie iz mam jakąś popieprzoną wersje gry tym razem 
A ja mam pytanie co do prologa.. jako e nigdy mnie ta gra nie pociągała, to jednak postanowiłem ją ruszyć.
Póki co A zdobyte, B kończę... C przejadę i co? Koniec? A pucharki to kiedy? Mowie o kategorii EVENT.
Mój login w Ps3 taki jak na forum.
Póki co A zdobyte, B kończę... C przejadę i co? Koniec? A pucharki to kiedy? Mowie o kategorii EVENT.
Mój login w Ps3 taki jak na forum.
nie wiem jak w prologu bo ja Mam gt5 juz normalna wersje ale w gt5 jest tak ze przejezdzasz wszystko dostajesz puchary i jest dlc ktorego sciagasz z neta na dodatkowe eventy
w GT5 masz zawody sezonowe które pojawiają sie co jakiś czas, oczywiście gdy jesteś podłączony do neta
kto ma xboxa i gra w bf3 ??
A kto dobrze ciora w Tekkena (3,5,6) ?
Chetnie zagralbym partyjke z kims dobrym z Dolnegoslaska
]
Chetnie zagralbym partyjke z kims dobrym z Dolnegoslaska
Wlasnie Gral kto w BF3 lub Call of duty MW3 na konsoli?? chodzi mi o sterowanie czy jakos przekichanie sie gra??
kwestia przyzwyczajenia. ale mi nadal się lepiej gra klawa + mysz
jaram się starymi rupieciami
MarO pisze:A kto dobrze ciora w Tekkena (3,5,6) ?
Chetnie zagralbym partyjke z kims dobrym z Dolnegoslaska]
W tekkena 6 chętnie zagram na XBL jak ktoś ma x'a i gra online w tekken 6 to zaprasz mnie do znajomych mój GT: HuNteR PB
Gram w BF3 i jest gorzej niż w BF BC2. Może sterowanie jest bardziej realistycznie... sam nie wiem.Macias89 pisze:Wlasnie Gral kto w BF3 lub Call of duty MW3 na konsoli?? chodzi mi o sterowanie czy jakos przekichanie sie gra??
Auto-laweta z mechaniorem na pokładzie chętnie pomoże - Wrocław i okolice.
791-075-288 Marek
791-075-288 Marek