r@do pisze:miał już szansę: mógł pooddawać wszystkim ludziom kasę za połamane dokładki jak obiecał i nikt by specjalnie nie ciągnął tematu. To właśnie takie liberalne podejście sprawia, że niektórzy myślą, że bez względu na to jak postępują jakoś im się upiecze. Dla mnie sprawa jest jasna: dopóki nie zwróci mi kasy za 2 szt dokładek które zamówiłem dla mnie będzie oszustem i kłamcą - znając jego podejście gość pewnie na to leje ale ja też leje na takich "sprzedawców". Śmieszy mnie tylko próba wybielania jego zachowania i promowanie dziadostwa

Dlatego przywrócenie jego starego konta ułatwiłoby kontakt z nim.
Zresztą taka osoba pokrzywdzona jak Ty cały czas blokowałaby jego status "NIERZETELNEGO SPRZEDAWCY", który się nie zmieni dopóki nie wyjaśni wszystkich transakcji.
skip pisze:
Niech mnie ktoś uszczypnie, czy ja dobrze czytam?
Nie bez powodu gość dostaje perm bana, po czym zakłada sobie kolejne klony
śmiejąc się Administracji prosto w twarz a Ty chcesz mu stare konto aktywować?
Zgłoś go jeszcze do pokojowej nagrody Nobla.
Nowe konta zostały usunięte praktycznie od razu przy wizycie koegoś z władz. Nie ma możliwości nałożenia bana na osobę ze zmiennym ip.
remek pisze:widać jasno kto pisze w jego imieniu, koledzy... brak słów

Nikt inny poza osobami z podwórka nie znają TSJ, więc chyba tylko my możemy coś o nim powiedzieć.
Jakiekolwiek działania podejmowane są dla dobra ogółu - wyjaśnienie starych transakcji, kontakt z uzytkownikiem poprzez forum, być może TSJ zrobiłby Wam jakieś nowe produkty, a cały czas jakikolwiek negatyw powodowałby ponowne zablokowanie konta (tym razem już bezpowrotne). Zresztą do momentu wyjaśnienia zaległych transakcji widnieje opis NIERZETELNY SPRZEDAWCA.
Zresztą jak widzicie wszystkie decyzje na tym forum podejmowane są wspólnie. Nie ma żadnej samowolki, każdy nawet kontrowersyjny pomysł jest omawiany publicznie więc czekam na kolejne opinie w tym temacie.