Zniżka dla forumowiczów na naprawy blacharskie

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
TomekWawa
#Civic4g Member

Re: Zniżka dla forumowiczów na naprawy blacharskie

Post autor: TomekWawa »

bartekwawa pisze:Faktycznie fachowcy musieli to robic (praktykanci). Skoro wyłazi ci juz rdza to sprawdz czy wstawili ci również nowe wewnętrzne nadkole, i czy spaw był ciągły czy punktowany?
Tak tak praktykanci którzy robią nowe A8, bemki i inne tego typu auta klasy wyższej a w lakiernictwie i blacharstwie robią przeszło 12 lat, a czemu Civica i tak tanio (przyszły szwagier) więc nie pisz bzdór jak nie wiesz. Nadkola jak najbardziej wsatwione. Co do rdzy to mały purchelek w miejscu gdzie nawet nie było spawane i nic wiecej. :)

Z pewnościa moge stwierdzić czytając niektóre posty w których co poniektórzy się burzą, że robią to ku chwale Ojczyzny i całkowicie po kosztach nic na tym nie zarabiając, a jeżeli ktoś zapłacil mniej to juz jest naprawdę źle i niedobrze i robili to goście którzy pierwszy raz w reku mieli spawarkę i pistolet z lakierem no tak tak :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

acha i rozumiem że po robocie u Bartka mam gwarancję dożywotnia że rdza już mi nigdy nie wyjdzie? Nawet w miejscu w którym przy aucie nie było nic majstrowane poprostu magia :)

Obrazek

coś jeszcze? :]

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
Awatar użytkownika
flejm
#Civic4g Member

Post autor: flejm »

TomekWawa pisze:a czemu Civica i tak tanio (przyszły szwagier)
no dobra Tomek. to była oferta dla Ciebie jako prawie członka rodziny, czy to normalna cena w zakładzie u szwagra? też trzeba to wziąć pod uwagę, że dla swoich są inne ceny a inne dla normalnych klientów
jaram się starymi rupieciami
Awatar użytkownika
TomekWawa
#Civic4g Member

Flejm wszystko da sie dogadać ;) ale to juz na pw

Wiesz o co chodziło że zaraz się zrzucił tabun anty postów ze za taka cene to porazka praktykanci zreszta pewnie przeczytałeś, więc ja tylko wytłumaczyłem :) skad tak sie wzieło
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
Awatar użytkownika
bartekwawa
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: bartekwawa »

Gdybys od razu napisal, ze robil ci to szwagier po taniosci to nikt by ci zlego slowa nie powiedzial, druga rzeczc jak sam mówisz ze rdza wyszla gdzie inndziej to mogles to pominac bo sam widzisz jak to zabrzmialo i jak wyglada. Nikt nie nalatuje na ciebie ze partacze i tak dalej ale swoim postem sam ich tak opisales. Jezeli cie urazilem to najmocniej przepraszam i pozdrawiam. Nie chce sie tu z nikim klocic bo nie taki mam cel. Dalem oferte dla was z powodu ze sam jestem czlonkiem forum i wiem ze wydac kase blacharke naszych hanek nie jest malym wydatkiem. Jak sam zuwazyles nie chce zrzynac z ludzi pieniedzy, nawet sprzedajac produkty w swoim sklepie obnizam ceny dla was. Przyklad kubełki mirco jakie kupil soldi, którego pozdrawiam i mam nadzieje ze sie dobrze spisuja.
Polerowanie aluminium na lustro: felg, pokryw zaworów, kolektorów ssących
Sprzedaż zawieszeń sportowych oraz gwintowanych

Opony
Awatar użytkownika
TomekWawa
#Civic4g Member

Dobra Bartek tematu nie było wszystko OK poprostu doszło od słowa do słowa niepotrzebnie i tyle.
ODPOWIEDZ