Zniżka dla forumowiczów na naprawy blacharskie nawet do 35%:
-wymiana progów
-wstawienie reparaturki nadkola
-wstawienie reparaturki wlewu paliwa
Oraz wiele wiele innych w tym rówież naprawy plastików oraz naprawy powypadkowe
Serdecznie zapraszamy
Kontakt Ul. Kwiatowa 45 Legionowo tel: 698-889-729 na hasło c4g.pl
Polerowanie aluminium na lustro:felg, pokryw zaworów, kolektorów ssących
Sprzedaż zawieszeń sportowych oraz gwintowanych Opony
No nie wiem ja za dwa progi wstawienie, reperaturek błotników tył wstawienie, reanimacje drzwi polakierowanie auta bez dachu i zderzaków zapłaciłem z częsciami 1500zł minał ponad rok i jest jedna kropka rdzy na błotniku tylnym ale pod lakierem, dodam ze nadkola tylne cale były obspawywane na nowo bo już tez było pruchno
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
Faktycznie fachowcy musieli to robic (praktykanci). Skoro wyłazi ci juz rdza to sprawdz czy wstawili ci również nowe wewnętrzne nadkole, i czy spaw był ciągły czy punktowany? Zapraszam do nas na oględziny sprawdzimy ci autko.
Ja osobiście wolałbym dać więcej o te 500zł czy jakąś inną kwotę i mieć zrobione na prawdę profi, z porządnymi spawami, mała ilością szpachli i porządną konserwacją a nie że po roku wychodzi rdza, to jest śmiech na sali
Nie ma problemu wrzuce fotki z prac nad moja ED7 poszerzenia tylnych nadkoli o 2.5cm oraz kompletnym remontem blacharskim tylu samochodu,naprawa drzwi, do którego wszystko bylo wykonywane własnorecznie nic kupnego. Oraz jak czas pozwoli prace nad Alfą Romeo 3.0 V6.
Ja osobiście wolałbym dać więcej o te 500zł czy jakąś inną kwotę i mieć zrobione na prawdę profi, z porządnymi spawami, mała ilością szpachli i porządną konserwacją a nie że po roku wychodzi rdza, to jest śmiech na sali
- to jest własnie to. Żałuję, że swojego auta nie zrobiłem lepiej, ale chyba będzie na to jeszcze jedna okazja.