Strona/forum i jego ewolucja !
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Strona/forum i jego ewolucja !
A co z tymi gwiazdkami pod niektórymi tematami? Po co to komu? To dopiero wygląda jak choinka ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Cham, prostak i je*any służbista.
Widzisz je gdzieś czy tylko ja ich nie mam?Yankol pisze:A co z tymi gwiazdkami pod niektórymi tematami? Po co to komu? To dopiero wygląda jak choinka
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
ja tez nic nie widze hee
jest jakaś możliwość "odświeżenia" starszych tematów z fotkami?? wczoraj przeglądałem kilka pozycji i fotki się nie ładowały... 
zalezy na jakim serwerze byly ladowane
- venom
- #Civic4g Friend
- Auto:: ED8
- Silnik:: D15B2
Forumowa baza danych niestety została nadpisana innymi danymi, w związku z czym niektóre materiały przepadły bezpowrotnie i nie można ich przywrócić z backup'u
Odnośnie zdjęć zamieszczanych przez użytkowników zależy to od serwera na którym były umieszczane, niestety w większości wypadków nie da się ich przywrócić.
Pozostaje nam budować nowy portal, a zdjęcia zamieszczać na takich serwerach, które nie kasują zdjęć.
Pozostaje nam budować nowy portal, a zdjęcia zamieszczać na takich serwerach, które nie kasują zdjęć.
No właśnie widziałem je chyba przy dwóch tematach jak pisałem posta.Randal pisze:Widzisz je gdzieś czy tylko ja ich nie mam?Yankol pisze:A co z tymi gwiazdkami pod niektórymi tematami? Po co to komu? To dopiero wygląda jak choinka
Teraz już ich nie ma.
Cham, prostak i je*any służbista.
Akurat dzień wcześniej je wyłączyłem, chyba że pisałeś posta kilkanaście godzinYankol pisze:No właśnie widziałem je chyba przy dwóch tematach jak pisałem posta.Randal pisze:Widzisz je gdzieś czy tylko ja ich nie mam?Yankol pisze:A co z tymi gwiazdkami pod niektórymi tematami? Po co to komu? To dopiero wygląda jak choinka![]()
Teraz już ich nie ma.
Jeżeli ktoś coś niepokojącego, niepotrzebnego zauwży albo ma jakieś życzenia proszę pisać.
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
odnośnie shoutboxa: czy można powiększyć "pamięć" i wyłączyć samoistne przeskakiwanie do najświeższego wpisu po jego dodaniu?
jaram się starymi rupieciami
- mac102
- Administrator
- Auto:: ED2 FK8
- Silnik:: D16Z7+JRSC K20C
Może nie doczytałem, a przynajmniej nie widzę, mamy ograniczenie w liczbie postów dla zakładających temat w dziale sprzedam?
Czasami to konkretnie muli. Ostatnio cos sie poprawilo...