Co dalej z TSJ?

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
soldi
#Civic4g Member
Kontakt:

Re: Co dalej z TSJ?

Post autor: soldi »

z tymże wiele osób w ogóle nie sprawdza feedbacka :) dobrym rozwiązaniem byłoby coś na wzór z ckpl - pod nickiem (tam gdzie jest "#Civic4g Member") dopisują czerwonym kolorem "nierzetelny sprzedawca"
ObrazekObrazek
modyfikacje ECU obd0/obd1 || przeróbki wiązek samochodowych || strojenie obd0/obd1
Awatar użytkownika
ppiotrek
#Civic4g Member

Post autor: ppiotrek »

Zgadzam się. Jest to dobry pomysł, ale nie wiem czy mamy taką możliwość od strony technicznej. Można chyba stworzyć grupę o nazwie 'nierzetelni sprzedawcy' i dać kolor czerwony. Tankian?

Od razu dasibe też się kwalifikuje z tego co widziałem na innych forach. :/
Wiosenny detailing mojego CRX ED9 - zobacz i oceń efekty!
http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=346956#p346956

Obrazek

Honda CRX ED9 B16A1 <3 - sprzedane...

Jest BMW!
Awatar użytkownika
TSJ
#Civic4g Member

Post autor: TSJ »

remek pisze:dobrze nazwane 13 dzielnica heh :)
Kolego chyba coś ci się delikatnie mówiąc po pierdoliło
1. Temat dokładek został wyjaśniony i kto podał nr konta dostał zwrot kasy
2. Temat masek został odpuszczony grosza od nikogo nie wziąłem.
3. No jakoś się ludzie nie zrazili i cały czas biorą rzeczy i dochodzą same pozytywne komentarze może nie w temacie honde bo tu kasy nie ma.
4. Skończ hejterować bo mnie wkurwiasz szukasz rozgłosu czy co?
5. Mieszkasz na Bałutach to bardzo ciekawe bo w życiu nie widziałem tu żadnego ee poza moim więc może pochwal się autem bo nikt cie nie kojarzy :super:
Po za tym skoro pytasz w temacie raka co to jest b18c4 a sam wpisałeś ze posiadasz w ee to o czym w ogole rozmawiamy :hurra: :hurra: :hurra: :hurra:
6. Jak masz problem to podjedz na spota i bardzo szybko sobie wyjaśnimy wszystko mam nadzieje ze na zywo też będziesz taki rozmowny czy odważny tylko przez klawiaturę jesteś ;)

Dziękuje dobranoc
665863407
Awatar użytkownika
r@do
#Civic4g Member

Post autor: r@do »

To może ja Ci się przypomnę - bo dla mnie jestes zwykłym kłamcą ale to już większość wie.

Odnośnie tylko 1 pkt. twojego posta: wyslales mi 2 dokladki owiniete streczem - obie dotarły w kawałkach - NIE ZWRÓCIŁEŚ MI ANI ZŁOTÓWKI - choć napisałeś, że to zrobisz, więc nie ośmieszj się już bardziej - o ile to jeszcze możliwe..... :wstyd:

nie wiem co jeszcze próbujesz ugrać ????? część ludzi jest zadowolona bo też pewnie bym był gdybym dostał towar na jaki się umawiałem ale dałeś d...y z wysyłką i nie dziw się, że dla dużej części tego forum będziesz poprostu zwykłym oszustem. Zamiast po takiej wtopie załatwić sprawę jak się należy to brniesz w licząc, że ludzie zapomną :kwasny:

Chciałem nie pisać już nić w tym temacie bo szkoda na niektórych słów ale jak widzę jakie brednie po raz kolejny wypisujesz to nie sposób tego nie skomentować.
"Żyj jak byś miał umrzeć jutro, marz jak byś miał żyć wiecznie..."
Awatar użytkownika
remek
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: remek »

TSJ pisze:
remek pisze:dobrze nazwane 13 dzielnica heh :)
Kolego chyba coś ci się delikatnie mówiąc po pierdoliło
1. Temat dokładek został wyjaśniony i kto podał nr konta dostał zwrot kasy
2. Temat masek został odpuszczony grosza od nikogo nie wziąłem.
3. No jakoś się ludzie nie zrazili i cały czas biorą rzeczy i dochodzą same pozytywne komentarze może nie w temacie honde bo tu kasy nie ma.
4. Skończ hejterować bo mnie wkurwiasz szukasz rozgłosu czy co?
5. Mieszkasz na Bałutach to bardzo ciekawe bo w życiu nie widziałem tu żadnego ee poza moim więc może pochwal się autem bo nikt cie nie kojarzy :super:
Po za tym skoro pytasz w temacie raka co to jest b18c4 a sam wpisałeś ze posiadasz w ee to o czym w ogole rozmawiamy :hurra: :hurra: :hurra: :hurra:
6. Jak masz problem to podjedz na spota i bardzo szybko sobie wyjaśnimy wszystko mam nadzieje ze na zywo też będziesz taki rozmowny czy odważny tylko przez klawiaturę jesteś ;)
odnosnie punktu 5. od kilku lat siedze w nl. autem w ogóle nie zjeżdzam do polski,wiec nie mogłeś go widzieć.
poza tym w temacie raka pisząc co to takiego b18c4 miałem na myśli CZY TO JAKIES CUDO W DZISIEJSZYCH CZASACH? to była ironiczna wypowiedż jakbyś niezauwazył kolego :wstyd:
co do punkt 6 masz pw w tej sprawie. pozdrawiam
Dziękuje dobranoc
Awatar użytkownika
bartekwawa
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: bartekwawa »

Czytając te wszystkie posty na forach o tym sprzedawcy wciaz mnie dziwi, ze ludzie nadal u niego chca cos kupowac?? Nie miałem okazji kupowac cos u tego człowieka (może to i lepiej), ale fakt jest faktem facet ma graty i to tanio a jak sie sami przekonaliscie tanio nie znaczy dobrze. TSJ jeżeli nie wyrabasz sie z robotą i nie potrafisz zabezpieczac paczek to moze powinienes kogos zatrudnic, wtedy sprzedaz sie zwieksza i opinia o tobie robi sie pozytywna.
Pozdrawiam :P
Polerowanie aluminium na lustro: felg, pokryw zaworów, kolektorów ssących
Sprzedaż zawieszeń sportowych oraz gwintowanych

Opony
Awatar użytkownika
mac102
Administrator
Auto:: ED2 FK8
Silnik:: D16Z7+JRSC K20C

Post autor: mac102 »

Sorry, ale 400zł za kawałek laminatu to nie jest tanio i można trochę wymagać od zabezpieczenia pakunku. Moja dokładka na szczęście dotarła "tylko" lekko porysowana co akuratnie mi specjalnie nie przeszkadzało, ale mimo wszystko szkoda, że TSJ nie wyciągnął wniosków z mojej uwagi odnośnie wspomnianego zabezpieczenia paczki, bo może zupełnie inaczej by to wszystko wyglądało.
Awatar użytkownika
TomekWawa
#Civic4g Member

Post autor: TomekWawa »

Ale co tu gadac sam TSJ dowoził dokładki do Wawy i przyszły wszystkie zlepione taśmą w tragicznym stanie na szczęście mi sie udało z TSJ temat roztrzygnąć polubownie i w szybkim tempie
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
Awatar użytkownika
TSJ
#Civic4g Member

Post autor: TSJ »

Remek już pisałem dla mnie jesteś zwykłym klapsem czekam tego 30 choć się pewnie nie doczekam :zawstydzony:

Kto podał mi nr konta dostał zwrot kasy.
oryginał był porysowany więc kopia wyszła średnia
chargspeed był nowy więc i dokładki był ok.
Po za tym jak widzi się że paczka jest uszkodzona to zgłasza się to kurierowi na miejscu i nie ma problemu ze zwrotem.
Trudno żebym z dokładka za 100 zł jechał pół Polski to nie wydech do gtr za 10 kołą sekwencja do evo za 30 czy volk lub recaro po 6-7 tys które zawsze osobiście zawożę i nigdy nie było problemu
665863407
Awatar użytkownika
r@do
#Civic4g Member

Post autor: r@do »

napisze po raz kolejny bo bredzisz jak potłuczony:

moje konto miałes od samego początku bo kase Ci wysłałem z niego - mało tego wysłałem Ci tak jak o to prosiłeś. Gdy nie otrzymałem zwrotu (dokładkę miałem zatrzymać a Ty zobowiązałeś się do zwrotu pieniędzy) napisałeś, że reklamujesz przesyłkę i czekasz na odpowiedź. Doskonale wiem, że niczego nie reklamowałeś ale mniejsza o to.

Zwróciłbyś choćby połowę pieniędzy i nie byłoby problemu ale Ty wolisz łgać w żywe oczy i udawać, że masz samych zadowolonych kontrachentów :wstyd:

Ps: należy pamietać także o wszytkich kretactwach związanych z wysłką oraz opóźnieniach w produkcji dokładek
"Żyj jak byś miał umrzeć jutro, marz jak byś miał żyć wiecznie..."
Awatar użytkownika
bartekwawa
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: bartekwawa »

Jezeli oryginał z którego robi sie formę jest uszkodzony to nie mozna tego nazwac profesjonalizmem, no sorry ale taka jest prawda. Jezeli sie wysyla to nie w samej foli zamow sobie palete kartonów za które płaci sie grosze i wtedy kazdy twoj klient bedzie zadowolny. Ja jak wysylalem fotele zapakowalem w karton obłożylem boki i ranty gąbką+ folia. Przesyłka droższa ale wtedy wiesz, że dotrą całe. Co do zwrotu pieniędzy to zgadzam sie z przedmówcami powinienes od razu zwrócic hajs. Zwroc kase przepros i bedziesz mial spokoj.
Polerowanie aluminium na lustro: felg, pokryw zaworów, kolektorów ssących
Sprzedaż zawieszeń sportowych oraz gwintowanych

Opony
Awatar użytkownika
remek
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: remek »

przestań już robic z siebie pajaca jakto mnie nazwałeś.nie jestem za tym zeby cie banowali bo założysz nowe konto, ale powinienes mieć odpowiedni dopisek . na passwordzie jakos sie z toba nie pieprzyli tak jak tutaj.
i przestań mnie obrażać na pw bo to żałosne :rotfl:
Zablokowany