Zapisy na naklejki klubowe
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Zapisy na naklejki klubowe
Wlepy WypaSSS
pozdro
Gorczyk pisze:mogę domówić jeszcze wlepy
też bym chciał...
Naklejki dalej w sprzedaży!
Zostało kilkanaście sztuk - tylko sedany i hatchbacki
Więcej info na PW
Zapraszam
Zostało kilkanaście sztuk - tylko sedany i hatchbacki
Więcej info na PW
Zapraszam
- mlodzian89
- #Civic4g Member
ja też chętnie zgarnąłbym jakąś naklejeczkę
i ja jakiegos heczbeka bym tez przygarnal
mimon chyba zajęty bo już kilka razy pytałem o 2 sedany i nie dostałem odpowiedzi 
Mimon siedzi 2500 kilometrów od nas, azymut mniej więcej 255 i wraca nieprędko, może być ciężko ogarnąć teraz cokolwiek. Zapytam go o temat jakoś na dniach.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Witam Państwa!
Wybaczcie mi jakikolwiek brak odpowiedzi z mojej strony. Nie ma mnie w Polsce, wracam mniej więcej pod koniec czerwca. Naklejki leżą sobie spokojnie w moim samochodzie, który został na ojczyźnie.
Jeśli znajdzie się sporo osób, którym bardzo zależy na naklejkach mogę spróbować zorganizować wysyłkę. Jedno jest pewne, musielibyście uzbroić się w cierpliwość.
Zróbmy tak: zdobędę wiedzę na temat ilości i rodzajów naklejek, w których jestem posiadaniu. Napiszę w tym temacie kolejny post z konkretnymi danymi. Kto będzie zainteresowany, proszę o PeWu. W zwrotnej odpowiedzi podam Wam dane do przelewu, a wy mi dane do wysyłki.
Pozdrowienia z słonecznej Portugalii
Wybaczcie mi jakikolwiek brak odpowiedzi z mojej strony. Nie ma mnie w Polsce, wracam mniej więcej pod koniec czerwca. Naklejki leżą sobie spokojnie w moim samochodzie, który został na ojczyźnie.
Jeśli znajdzie się sporo osób, którym bardzo zależy na naklejkach mogę spróbować zorganizować wysyłkę. Jedno jest pewne, musielibyście uzbroić się w cierpliwość.
Zróbmy tak: zdobędę wiedzę na temat ilości i rodzajów naklejek, w których jestem posiadaniu. Napiszę w tym temacie kolejny post z konkretnymi danymi. Kto będzie zainteresowany, proszę o PeWu. W zwrotnej odpowiedzi podam Wam dane do przelewu, a wy mi dane do wysyłki.
Pozdrowienia z słonecznej Portugalii