styl modzenia na c4g
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: styl modzenia na c4g
dla mnie auto ma działać... reszta to kosmetyka 
jaram się starymi rupieciami
flejm dobrze gada, niekiedy odnosze wrazenie jakby ktos gadal o moim samochodzie (frut) 
Bzduramaciej pisze:Lansować to się można autem, za grubą bańkę a nie starą Hondą, tutaj to i felga nie pomożefrut pisze:Co z tego, że buda doprowadzona do porządku, nowy lakier itp. jak auto będzie mechanicznie kulało i nawet nie będziecie mogli wyjechać na miasto i się polansować, bo wydech dziurawy, bo hamulce niesprawne, bo łożyska dojechane...
A co do trendu to ja skupie się na kołach. Niektórzy to, mi się wydaję, myślą tak:
- A ch**, wezmę jakieś tanie/oklepane/ch***** koło, psiknę je w oczojebny kolor i już jestem hellaflush/wheelwhore/illest/jdm itp. Co tam, że dalej balon 195/50 i seria zawias... a zwróć na to uwagę, to Cię jeszcze od golfiarzy pocisną![]()
pzdr,
frut.
http://www.youtube.com/watch?v=u2B3nQ0wbsogoliat pisze:Bzduramaciej pisze:Lansować to się można autem, za grubą bańkę a nie starą Hondą, tutaj to i felga nie pomożefrut pisze:Co z tego, że buda doprowadzona do porządku, nowy lakier itp. jak auto będzie mechanicznie kulało i nawet nie będziecie mogli wyjechać na miasto i się polansować, bo wydech dziurawy, bo hamulce niesprawne, bo łożyska dojechane...
A co do trendu to ja skupie się na kołach. Niektórzy to, mi się wydaję, myślą tak:
- A ch**, wezmę jakieś tanie/oklepane/ch***** koło, psiknę je w oczojebny kolor i już jestem hellaflush/wheelwhore/illest/jdm itp. Co tam, że dalej balon 195/50 i seria zawias... a zwróć na to uwagę, to Cię jeszcze od golfiarzy pocisną![]()
pzdr,
frut.
Ilu forumowiczów i ile cvc tyle szkuł modzenia. Ja na swoim przykładzie moge powiedziec tak:
mam dwa cvc jeden z serią ma juz mało wspólnego , ale to jest zabawka. Drugi to 100% seria i tak zostanie. Żadnej gleby, żadnych dokładek, być moze kiedyś wpadnie jakaś ładniejsza niz seryjna - 21 letnia - końcówka wydechu, nic poz tym. Obydwa auta mam utrzymane w bardzo dobrym stanie technicznym, Blacharsko ... no cóż jedno ma 21 lat a drugie jest 21-letnią rajdówką
mam dwa cvc jeden z serią ma juz mało wspólnego , ale to jest zabawka. Drugi to 100% seria i tak zostanie. Żadnej gleby, żadnych dokładek, być moze kiedyś wpadnie jakaś ładniejsza niz seryjna - 21 letnia - końcówka wydechu, nic poz tym. Obydwa auta mam utrzymane w bardzo dobrym stanie technicznym, Blacharsko ... no cóż jedno ma 21 lat a drugie jest 21-letnią rajdówką
Zastanawia mnie, czy wystarczy jakiś syntezator i wieeelki wstyd miaucząc (bo śpiewaniem ciężko to nazwać) w takim gównie, żeby kupić sobie takie e60. Jeśli tak to chyba zostanę gwiazdą discoBonio pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=u2B3nQ0wbso
- el_kozako
- #Civic4g Member
Civic nie jest tanim do utrzymania autem. Wiem to na swoim przykładzie. I nie ganię ludzi, którzy najpierw chcą doprowadzić mechanicznie do stanu który gwarantuje bezpieczną jazdę, a dopiero później blacharka. Ale ja przez ten stan nie mam na myśli modzenia, ale wymianę najpotrzebniejszych części aby poruszać się normalnie. Przykładem jest mój kolega, który miał 5g. Cudował, przekładał silniki, sprzęgła, wstawiał klaksony od pociągów, tone audio, by na końcu sprzedać za marny grosz bo się buda rozsypywała.
maciej nie zapomnij ze krol jest tylko jeden
...niecik hahahaha sorry za off topa