Przecież wiadomo, że 4g to najlepsza przynęta na foki
A ja wam powiem, że baba której się choćby trochę 4g nie podoba, to gó...o nie baba i szkoda sobie d....ę zawracać na szczęście nie mam tego problemu. Moja stara szanuje mój fanatyzm i sama nawet zazdrości że H nie jeździ
LoL, ja od zakupu cifa (3 miesiące) przewiozłem nim już parę panienek i każda miała mniej więcej takie same reakcje: wygodny , strasznie głośny (tłumika końcowego to ja właściwie nie mam ) i strasznie niski (in plus), a jak dałem po garach to jeszcze dochodziło, że ma niezłe przyspieszenie. A spróbowała by któraś na coś narzekać .... :krzeslem:.
Wypowiedź mojej ex jeszcze przed zakupem cifa jest na 5-tej stronie.
Ostatnio zmieniony 2006-12-15, 22:00 przez Adriano, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
ku...a chłopaki jak Wy dobrze macie....
Moja to mi co chwile narzeka, że widzę tylko 4g, forum4g i kolegów z GW i 4g.pl.....
Ble... już jaj kilka razy powiedziałem grzecznie żeby się odje** od tego na co wydaje pieniądze w 1 kolejności i jak nie pasuje to papa. Chyba wreszcie dotarło bo ostatnio wspomniałem coś o głośnikach i nie było sprzeciwu
Z drugiej strony to jak jej woże dupcie tu i tam.... to problem auta nie istnieje, nie ma tez problemu, że wydaje połowe kasy na paliwo, a to co mi zostaje i tak wkładam w auto
nosql, no to wspolczuje!
Sluchajcie co moja piękna ostatnio powiedziała jak juz od niej wychodzilem zeby wrocic do domku... "ucałuj ode mnie Hanie" Moja kobieta wie, ze mam swira na punkcie Hondek i nie chce tego zmieniac. Z reszta nie udałoby jej sie to
To ja tez sie pochwale, ze moja lepsza polowka pokochala hanke tak samo jak ja
Nawet uczy sie jezdzic na hani gdzie kiedys wogule unikala furakow a zeby tego bylo malo to sama czasami wychodzi z inicjatywa zakupu czegos do hanki Ja to mam dobrze
Aha macie wszyscy pozdrowionka od mojej kobiety bo wkoncu to tu spedzam kazdy wieczor a jak twierdzi lepiej tu niz z innymi kobitkami
pozdro
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."