Problem z 4G i dziewczyną

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
CMQ
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: CMQ »

Bardzo się cieszę :hyhy: Długo byłem sam zanim się zeszliśmy. A kobiety, podobnie jak my sa przeróżne ;-)
Awatar użytkownika
ZuZkA
#Civic4g Member

Post autor: ZuZkA »

kazdy szuka idealnej drugiej polowki niektorzy znalezli a inni dopiero znajda tylko nic na sile trzeba sposobem ;)
Awatar użytkownika
_WALDI_
#Civic4g Member

Post autor: _WALDI_ »

Zgadzam sie ze wszystkimi ale chyba nigdy sie nie poznaje drugiej polowki tak do konca. Ja np bylem juz zareczony mieszkalismy razem odkad sie poznalismy i juz planowalismy slub i ... zycie jest okrutne heh. Trzeba sie cieszyc poki jest dobrze i szanowac to co sie ma bo szybko moze sie to skonczyc.
Awatar użytkownika
CMQ
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: CMQ »

Ideałów nie ma, a mój związek nie jest wyjątkiem. Liczy się że jest dobrze i że naprawdę się staramy.
Awatar użytkownika
Franek
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Franek »

widze watek przeradza sie w milosne westchnienia
Brawo chlopaki :ok: :ok:

wracajac do kobieta samochod
jesli chodzi o je sama to ich nie trzeba szukac na sile bo to nie te napewno To one znajda nas
Moja dziewczyna jak kupowalem auto smiala sie ze mnie momentami miala mnie juz dosc bo mowilem jej non stop o tym i zanim je kupilem ona juz byla przygotowana na to co bedzie i dokladnie opowiedzialem jej o wszyskim
ale naprawde polubila to auto Uwielbia dzwiek b16stki jak jedziemy dlugim tunelem :rotfl:
nie wiem dlaczego twoja dziewczyna ma jakis problem jakim autem ty bedziesz jezdzil
kazdy boi sie o bliska mu osobe a zginac mozna w civicku z 91 roku jak i z tego 2005 tu nie ma reguly liczy sie rosadek przedewszyskim i umiejetnosci
dala ci do wyboru civicka z 1991 roku ktorego ty chcesz i ibize z 2000r ktora ona chce? to moze pojdzie na kompromis jak inaczej sie nie da ty kup civika a ona niech kupi ibize

Jak kocha Ciebie to pokocha twoje auto ;) nie zaleznie od tego czy 15-letni civic czy roczna S-klasa :oczami:
Daj znac czy dalo rade i bedzie 4g
sam wiesz jakie argumenty sa najlepsze i jak udobruchac swoja jedyna nikt z forum Ci tego nie powie
MichałO
#Civic4g Member

ElOs

Post autor: MichałO »

eee chłopaki mojej sie podoba tylko jakos sie popsztykalismy heh
...
Awatar użytkownika
Dzilas
#Civic4g Friend

Post autor: Dzilas »

i tylko po to odgrzewac takiego starego kotleta?! :wstyd:
Awatar użytkownika
Randal
#Civic4g Friend

Post autor: Randal »

Dzilas pisze:i tylko po to odgrzewac takiego starego kotleta?! :wstyd:
Wolałbyś świeżego? ;)
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
Awatar użytkownika
Chbr
#Civic4g Member

Post autor: Chbr »

to był jeden z lepszych tematów:)
www.TGauto.pl
600-27-41-56
Oficjalny sprzedawca: Ultralite, Buddy Club, Ksport, D2racing.
W ofercie: Koni , Bilstein, EBC, Mak, TSR i wiele innych
!Sprowadzamy wszystkie części na zamówienie!
Awatar użytkownika
Wisnia6
#Civic4g Member

Post autor: Wisnia6 »

Opanowałem wszystkie posty i powiem tak: ;)

BASTA85 , nie daj sobą manipulować, jeśli jej powiesz wprost, ze i tak zostaniesz przy tym samochodzie, to będzie lepsze, niż "zmienię niedługo, poczekaj".
Dziewczyna już za każdym razem będzie wiedziała, że postawi na swoim.

Powiem z doświadczenia i z książek jakie przeczytałem, żeby się doszkolić, :P
że chłopak powinien być pewny siebie, zdecydowany, powinien budować silne zdania, dominować, stanowić wyzwanie! Prawidłowo stosować mowę ciała. Ton głosu także wpływa na jej emocje.

Kobieta cię nie zostawi, jeśli to ona bedzie zawsze musiała się starać i cie zdobywać. :)

Szczerze polecam książkę "Tajemnice uwodzenia", którą obecnie czytam z piaty raz, żeby zapamietać każdy szczegół. :)
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."

[4g, 4d, 4ever]
Awatar użytkownika
Tom
#Civic4g Member

Post autor: Tom »

Wisnia6 pisze:Szczerze polecam książkę "Tajemnice uwodzenia", którą obecnie czytam z piaty raz, żeby zapamietać każdy szczegół. :)
I co są efekty czy w praktyce czy nadal tkwisz przy teorii? :rotfl:

A co do auta, radze powiedzeć pannie tak: "Kochanie oczywiście masz racje, Ibiza jest wspaniała, postaramy sie żebyś Ty takie autko miała, a ja sie poświece i bede jezdził "starym" civem" ;)
czerwona, niska i szeroka
Awatar użytkownika
Wisnia6
#Civic4g Member

Post autor: Wisnia6 »

Tom pisze:I co są efekty czy w praktyce czy nadal tkwisz przy teorii? :rotfl:
Oczywiście, ze są efekty, ale do pofesjonalizmu jeszcze mi brakuje. ;)
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."

[4g, 4d, 4ever]
ODPOWIEDZ