Co dalej z TSJ?
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Co dalej z TSJ?
Jak dla mnie to pierwsze forum na którym jestem gdzie nie działa administracja
Spam offtop podwójne ogłoszenia itp... większość sprostowań i odpowiedzi piszą sami użytkownicy forum.
Wiem, że nie na temat ale pisałem o tym już dobrych kilka miesięcy temu. Niektórzy moderatorzy sprawiają wrażenie statystów...phil pisze:Jak dla mnie to pierwsze forum na którym jestem gdzie nie działa administracjaSpam offtop podwójne ogłoszenia itp... większość sprostowań i odpowiedzi piszą sami użytkownicy forum.
Cham, prostak i je*any służbista.
Kolego a co ty masz w tym temacie do powiedzenia ? 
O ile mnie pamięć nie myli to ty chyba nic nie kupowałeś a wszędzie masz dużo do powiedzenia
obecnie jak ja byłem na tym forum to ciebie jeszcze długo długo nie było
Zbanowany przez gaseba który uważa się za Polskiego króla JDM i nikt poza nim nie mam prawa żadnych felg sprzedać
Kwestia dokładek została wyjaśniona ci co chcieli dostali na konto po 20zł, a reszta która miała uszkodzoną dokładkę dostaje 100% zwrotu kasy z ubezpieczenia i zatrzymuje dokładki dla siebie.
Jeśli masz jeszcze jakiś problem to zapraszam na kaliski w czwartek podjadę
O ile mnie pamięć nie myli to ty chyba nic nie kupowałeś a wszędzie masz dużo do powiedzenia
No po tym to już padłemMłody ŁDZ pisze: w skrócie podsumowując: zbanowany za przekręty na dwóch forach motoryzacyjnych. Obecnie przyszedł robić przekręty na tym forum
Zbanowany przez gaseba który uważa się za Polskiego króla JDM i nikt poza nim nie mam prawa żadnych felg sprzedać
Kwestia dokładek została wyjaśniona ci co chcieli dostali na konto po 20zł, a reszta która miała uszkodzoną dokładkę dostaje 100% zwrotu kasy z ubezpieczenia i zatrzymuje dokładki dla siebie.
Jeśli masz jeszcze jakiś problem to zapraszam na kaliski w czwartek podjadę
665863407
Ciekawe kiedy hajs wpłynie juz czekam od wczoraj ehh
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
luzik dobrze ze udało sie sprawe rozwiązać i tyle
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
No dobra a gdzie moje 120 zł ?TSJ pisze:Bank ma 48h na to jak coś potwierdzenie mogę ci wysłać
a reszta która miała uszkodzoną dokładkę dostaje 100% zwrotu kasy z ubezpieczenia i zatrzymuje dokładki dla siebie
Kasy nie dostałem a TSJ od paru dni nie odbiera telefonów. Czy komukolwiek TSJ oddał kase?
A czy w ogóle ktoś ma kontakt z TSJ jeszcze ?? Miesiąc temu odpisał mi na maila teraz głucha cisza jak i brak zwrotu gotówki....
- czyzyksoft
- #Civic4g Member
jak chcesz to dam ci nr phona na pw i gg choc czesto na nim go nie ma
Nowy sklep z naklejakami w BUDOWIE !
Stickers4you
znajdziecie tam przeróżne stickery w tym odwzorowane OEM naklejki, paski itp
Stickers4you
znajdziecie tam przeróżne stickery w tym odwzorowane OEM naklejki, paski itp
ja tez nie otrzymalem zwrotu pieniedzy.....
"Żyj jak byś miał umrzeć jutro, marz jak byś miał żyć wiecznie..."
widze ze temat umarl..... spytam dla zasady czy ktos ma pomysl na odzyskanie $$$ ???
"Żyj jak byś miał umrzeć jutro, marz jak byś miał żyć wiecznie..."