sprostowanie reklama
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- bartekwawa
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Re: sprostowanie reklama
POPIERAM TYM BARDZIEJ ZE DZIDA NIE JEST KONKURENCJA 
Polerowanie aluminium na lustro: felg, pokryw zaworów, kolektorów ssących
Sprzedaż zawieszeń sportowych oraz gwintowanych
Opony
Opony
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Tylko, że ja też jestem zainteresowany, a przy 3 banerach + każdy kto będzie chciał mieć baner zrobi się zwykły kur*a jarmark
No i atrakcyjność reklamy spada wraz ze wzrostem ich ilości. Damn, naprawdę nie rozumiecie o co chodzi mi i Dzidexowi?
Ostatnio zmieniony 2011-06-04, 21:00 przez scanikwwo, łącznie zmieniany 1 raz.
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
bedzie 2 banner
będą oficjalnie podane warunki
będzie licytacja
uczymy się na błędach

będą oficjalnie podane warunki
będzie licytacja
uczymy się na błędach
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
I denerwuje mnie to, kiedy wmawia mi się coś, czego nie powiezdziałem - ba, nawet nie pomyślałem!bartekwawa pisze:Czyli konkretnie chcesz aby wywalili moj banner i wsadzili twoj!!!!! NO TO ZES MNIE ROZBAWIL!!!
Piszę w sprawie szeroko pojętej sprawiedliwości.bombel85 pisze:Dzida daj sobie luzu, wszystko wypowiedzi piszesz pod siebie, ze jestes najbardziej pokrzywdzony.
Pluje sobie w morde, ale dlatego, że nie napisałem wcześniej tylko dlatego, że nie dano mi okazji do napisania.bombel85 pisze:Prawda taka ze siedzisz za swoim kompem i sobie w morde plujesz ze nie napisales wczesniej.
Może być Was dwóch, dziesiątki i setki. Mam swoje zdanie i będę się go trzymał. Na razie moje argumenty trafiają do tych, którzy byli reklamą zainteresowani a nie mieli możliwości się ogłosić, nie trafia do tych, którzy tę reklamę oglądają.bombel85 pisze:I widze ze nie tylko mi sie wydaje ze sie zachowujesz jakbys byl pepkiem swiata,
Masz błędne wrażenie.bombel85 pisze:mam wrazenie ze chyba myslales ze moderatornia sama jeszcze Ciebie poprosi o to zebys umiescil swoja reklame.
Nie nadążam za Twoim tokiem myślenia lub jest on błędny.bombel85 pisze:I nie ma tu nic do tego ze harujesz 100 godzin tygodniowa, nie jestes jedyny na tym swiecie ktory tyle pracuje. Wiec jak bartekwawa pracuje normalne powiedzmy 40 godzin tygodniowo to juz nie ma prawa do reklamy a Ty jestes jakis lepszy bo robisz 100?
Nie. I nie o to tutaj chodzi.bombel85 pisze:Co twoj post jest reklama Haparts i przewija sie dosyc czesto, to nie wystarczy?
Nie uderzy bo...bombel85 pisze:Kto jest zorientowany co oferujesz to i tak bedzie wiedzial zeby do Ciebie uderzyc.
A zresztą.
Nie uderzy. Wierz mi, że nie uderzy.
Na co się spóźniłem?bombel85 pisze:Spozniles sie i tyle, masz czego zalowac.
Szanuje tobartekwawa pisze:A propos pracowania po 100 godzin to wypowiem sie tez na ten temat. Uwierz mi ze robilem na wulkanizacji na Ursynowe od 7 do 23-24 policz ile to godzin wychodzi tygodniowo wlacznie z weekendami.
Niejeden by przystąpił.bartekwawa pisze:Akurat taka cene mi zaproponowano to na taka przystapilem.
Dokładnie tak. I domagam sie, żeby nazwa forum to było "haparts4g.pl", dodatkowo chciałym, żeby każdy użytkownik miał w podpisie HAPARTS. I naklejkę na samochodzie.bartekwawa pisze:Dzida domaga sie tylko tego zeby wykasowac moj baner i wstawic jego nie zauwazyles.
Takie jest pierwsze prawo marketingu.bartekwawa pisze:W biznesie tez bywa ze wygrywa ten co jest szybszy
W życiu towarzyskim ludzie upierdliwi nie są szanowani.bartekwawa pisze:co sie pyta co i jak.
Ludzie często przygotowują oferty, wyceny, startują do przetargów i nie mają z tego nic, a zwrotu za stracony czas się nie domagają. Wiem, że byłbyś pokrzywdzony, i wiem, że ciężko znaleźc wyjdzie z tej głupiej sytuacji, ja chcę tylko tym tematem przekazać co myślę, że to nie przeszło obojętnie mojej uwadzę, i że jestem wkurwiony bo nie ukrywam, że jestem.bartekwawa pisze:W tym momencie to ja bede pokrzywdzony poniewaz za bnner zaplacilem przygotowalem oferte a kto mi zaplaci za moj stracony czas??
Chciałem.bartekwawa pisze:No sorry ale dzida nic nie zainwestowal
Czekam na szczegóły.bartekwawa pisze:TAKI BANNER WISIAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!
To nie jest problem, ale tu nie chodzi o to, żeby robić choinke reklamową z naszego forum. Poza tym jeden banner wśród dwóch nigdy nie będzie tak atrakcyjny jak jeden samotny banner.wrobellos pisze:a czy to problem powiesic 2 banery?
bartekwawa traci.wrobellos pisze:zyskuja wszyscy
Cofnąć czas o tydzienwrobellos pisze:co chciec wiecej ?
Tankian, dla Ciebie piwo na zlocie na ogarnianie tego.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
- bartekwawa
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Wybacz banneru nie odpuszcze. Nie interesuje mnie twoje zdanie zachowujesz sie jak dziecko ktoremu ktos zabral lizaka. Daj spokoj!!!!
PROSZE MODERATORNIE O ZAMKNIECIE TEMATU BO TO SIE ROBI DENNE I BEZNADZIEJNE. A TY DZIDA NAPISZ DO MNIE NA PW LUB ZADZWON POD NUMER 602-408-550 I ZALATW SPRAWE INNACZEJ A nie bezsensowne gadanie.
PROSZE MODERATORNIE O ZAMKNIECIE TEMATU BO TO SIE ROBI DENNE I BEZNADZIEJNE. A TY DZIDA NAPISZ DO MNIE NA PW LUB ZADZWON POD NUMER 602-408-550 I ZALATW SPRAWE INNACZEJ A nie bezsensowne gadanie.
Opony
Opony
to może i ja wtrącę swoje 3 grosze
może nic nie znaczące, ale...
W kwestii sprawiedliwości to zgodzę się z przedmówcami, banner wisiał długo i było konkretnie napisane co i jak, więc pozostało tylko cierpliwie czekać na szczegóły, ale takie "sprzedanie" banneru za zamkniętymi drzwiami to cios poniżej pasa, dla ludzi którzy kulturalnie i cierpliwie czekali na ruch administracji (nie ma tu żadnej aluzji do twojej osoby bartekwawa, ja wyrażam jedynie swoje zdanie)
Tankian kolejny banner jak dla mnie to już się robi z forum choinka reklamowa... a nawet ten jeden już mnie razi w oczy, nikt się nawet nie zapytał o zdanie użytkowników czy by chcieli jakikolwiek banner oglądać za każdym razem jak wchodzą na forum, na każdej stronie forum, jakiegokolwiek tematu(wiem, że ta kasa będzie dobrze spożytkowana, na utrzymanie i rozwój forum, ale nie było żadnego demokratycznego głosowania kto za a kto przeciw)
W kwestii sprawiedliwości to zgodzę się z przedmówcami, banner wisiał długo i było konkretnie napisane co i jak, więc pozostało tylko cierpliwie czekać na szczegóły, ale takie "sprzedanie" banneru za zamkniętymi drzwiami to cios poniżej pasa, dla ludzi którzy kulturalnie i cierpliwie czekali na ruch administracji (nie ma tu żadnej aluzji do twojej osoby bartekwawa, ja wyrażam jedynie swoje zdanie)
Tankian kolejny banner jak dla mnie to już się robi z forum choinka reklamowa... a nawet ten jeden już mnie razi w oczy, nikt się nawet nie zapytał o zdanie użytkowników czy by chcieli jakikolwiek banner oglądać za każdym razem jak wchodzą na forum, na każdej stronie forum, jakiegokolwiek tematu(wiem, że ta kasa będzie dobrze spożytkowana, na utrzymanie i rozwój forum, ale nie było żadnego demokratycznego głosowania kto za a kto przeciw)
Ostatnio zmieniony 2011-06-04, 22:22 przez Stolarz, łącznie zmieniany 1 raz.
"pieprzyc to co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją"
Siła spokoju 
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
BARTEK! Fragmenty na które chciałbym abyś baczniej zwrócił uwagę pogrubiłem, żeby w końcu dotarło co mam Ci do przekazania, bo bez sensu jest pier*olenie o pijanym Chopinie jak temat tyczy się czegoś innego w zasadzie.
Stary, wszyscy zdajemy sobie sprawę, że umowę już zawarłeś i baner jest Twój. Przecież nikt do Ciebie nie ma pretensji o to, że masz baner. Zrozum, że tematy o banerze to nie atak na Ciebie czy Twoją firmę. To forma pokazania, że stosując się do prostych poleceń czytanych ze zrozumieniem zostaliśmy w czarnej du*ie
Nie chodzi o zabieranie lizaków, ani podlewanie asfaltu, bo to faktycznie sensu większego nie ma.
Peace and love
EDIT:
@Stolarz - rozumiem, że baner jest, bo sponsora na forum nie ma. Każdy chce wchodzić i pisać, czytać i zdjęcia oglądać. Ale jak już chodzi o zbitkę na serwer, to nie jest tak różowo. Niestety.
Stary, wszyscy zdajemy sobie sprawę, że umowę już zawarłeś i baner jest Twój. Przecież nikt do Ciebie nie ma pretensji o to, że masz baner. Zrozum, że tematy o banerze to nie atak na Ciebie czy Twoją firmę. To forma pokazania, że stosując się do prostych poleceń czytanych ze zrozumieniem zostaliśmy w czarnej du*ie
Peace and love
EDIT:
@Stolarz - rozumiem, że baner jest, bo sponsora na forum nie ma. Każdy chce wchodzić i pisać, czytać i zdjęcia oglądać. Ale jak już chodzi o zbitkę na serwer, to nie jest tak różowo. Niestety.
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
- bartekwawa
- #Civic4g Member
- Kontakt:
OKI juz koniec klotni ja jestem za tym ze byl to blad moderatorni i innaczej to powinno wygladac. Mam nadzieje ze nasza wspolpraca bedzie wygldac bardzo ciekawie tym bardziej ze chce rezerwowac miejsce dla calego forum civic 4g fanatics na wyscigach 1/4 mili przy naszym stoisku gdzie ja zapewniam grilla piwko oraz napoje NX.
Opony
Opony
- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
No i końcu zrozumienie
O to chodziło
Bez zbędnej spinki będzie nam się lepiej żyło.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
gdzie/kiedy te stoisko? trzeba odbić ten baner w naturze 
btw. nie brać tego na poważnie! to żart...
btw. nie brać tego na poważnie! to żart...
jaram się starymi rupieciami
- bartekwawa
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Proponuje maly spocik na starowce gdzie ja sie dogadam z dzida opijemy to przy piwie i bedzie oki. Pozdro dla wszystkich
Opony
Opony