Ogólnie to piszę tutaj w innej sprawie...
z ciekawości wpisałem sobie moje imię i nazwisko w Google - co jakiś czas tak robię (może i jestem nie normalny
Pomyślałem "sprawdzę sobie gdzie tam wpisałem imię i nazwisko". Klikam, a tutaj wyskakuje temat z danymi kontaktowymi (jest gdzieś taki temat
Ten temat służy temu, żeby forumowicze mogli się w razie czego porozumieć w sposób inny niż internet... ale może zrobić tak, że ten temat widzą tylko zarejestrowani użytkownicy, bądź jakaś grupa użytkowników którzy się udzielają choć troszeczkę na forum... Bo teraz widzę, że moje dane kontaktowe są dostępne np przez google, a jak wszyscy wiedzą nie mało debili co szukają numerów telefonów i wydzwaniają po nocy dla żartów...
Sugeruję zrobić tak:
Po pierwsze ten i temu podobne tematy żeby były widoczne tylko i wyłącznie dla zarejestrowanych użytkowników, a ponadto można by zrobić grupy użytkowników (np "nowy" puki nie napisze np 50 postów, albo nie ma tematu ze swoim autem, czy później "znajomy" po osiągnięciu iluś postów, później "zaufany" czy jakoś inaczej... I tego typu tematy były widoczne tylko dla użytkowników którzy mają rangę znajomy lub wyższą.... bo zarejestrować się to też nie problem...
Co powiecie o takim rozwiązaniu?